úterý 1. července 2014

IMVU Stáhnout

IMVU, as je on-line společenská zábava stránka založena v roce 2004, v nichž členové používat 3D avatarů poznat nové lidi, chatovat, vytvářet a hrát hry. S více než 3 miliony aktivních uživatelů. A má v současné době největší virtuální katalog zboží více než 6 milionů kusů.

Primární ohnisko IMVU je jeho členem rozvinutou obsah. Členové, kteří si zakoupí VIP se může stát "tvůrců", kterým budou moci vytvářet a prodávat virtuální produkty. Vývojáři mají přístup k software IMVU 'Create Mode "se nachází v 3D samotného klienta. Tvůrci obsahu mohou používat programy, jako je 3ds Max, SketchUp, nebo Blender vytvořit v IMVU 3D majetku. Pokud tvůrci obsahu opustit své výrobky jako "odvodit", ostatní tvůrci změnit mapování textur a otočte jej do zcela nového výrobku.

Každý produkt má dvojice obrázků ve formátu JPEG. Které se dává přednost, že je dimenzován tak, aby v kombinaci pixelů šířka / výška 32, 64, 128, 256, 512. Jeden obraz je obraz, druhá je neprůhlednost. Pokud je neprůhlednost je prázdné, pak program automaticky předpokládá, že je zcela bílá.Neprůhlednost je šedý zmenšená verze textury. Regiony bílé barvy jsou zobrazeny na položku, šedá dává průhledný efekt a černé textury není zobrazena.Černá neprůhlednost v kombinaci s "kůží" volba umožňuje regiony s oděvy síťoviny, které mají být nahrazeny avatara kůže umožňuje nekonečné variace stejné šaty sítě.

Někteří tvůrci obsahu návrhu derivitive práce. Účinně nedělají původní ok, ale Specializujeme se na re-texturování jiných sítí. Ostatní tvůrci, aby původní oka pro jiné konkrétně textury. Zatímco někteří i záběru a texturování.


IMVU Stáhnout