neděle 15. června 2014

AdBlock Plus (Safari) Stáhnout

Blokování reklamy na prohlížeči
Adblock Plus je jedním z nejoblíbenějších doplňků dostupných na opeře a bylo staženo více než 4 miliony krát. Instalace rozšíření Opera trvá jen několik sekund. Přidáním Adblock Plus do vašeho prohlížeče, můžete odstranit všechny on-line reklamy, jako jsou bannery, pop-up, 30-ti sekundových YouTube reklamy, Facebook reklamy a jakékoliv jiné nežádoucí on-line reklamy. Po instalaci tohoto rozšíření, všechny otravné reklamy budou automaticky odstraněny ze všech webových stránek, které činí prohlížení internetu méně rušivé a zábavnější.

Kromě toho, že blokuje veškeré rušivé reklamy z vašeho prohlížení webu, Adblock Plus výrazně zvyšuje rychlost vašeho prohlížeče. Tím, že zabraňuje reklamy načtení do prohlížeče, blokování reklam vám pomůže ušetřit šířku pásma a umožňuje surfování po internetu rychleji, a to zejména pokud jste na pomalé připojení k internetu.

Přidat Adblock Plus do Vašeho prohlížeče kliknutím na zelené tlačítko "Instalovat pro prohlížeče" výše. Klikněte na tlačítko "Install" pro potvrzení instalace a přidat rozšíření do prohlížeče. Nejsou dostupné žádné další kroky nebo konfigurace nezbytné, budete automaticky chráněn proti všem rušivého on-line reklamy.

Adblock Plus funguje skvěle. Nevěřte nám? Nepoužívejte jen vzít naše slova pro to. Zde je to, co populární download portál má říci: ". Adblock Plus je velmi užitečný add-on, který byl speciálně navržen tak, aby uživatelům pomoci zbavit se rušivých vlivů, jako je pop-up reklamy, blikající bannery a jiné takové věci"

AdBlock Plus (Safari) Stáhnout