neděle 15. června 2014

avast! Free Antivirus 2014 Stáhnout

avast! revoluci domácí bezpečnost

avast! Free Antivirus je antivirový program, který není třeba představovat. Chválen mnoho uživatelů pro ochranu svých počítačů, avast! Software nabízí komplexní bezpečnost takovým způsobem, který je efektivní a snadno ovladatelná, vše opírající se o značky, které můžete důvěřovat.

Vše, co potřebujete pro zabezpečení vašeho PC
avast! Free Antivirus poskytuje ochranu v reálném čase pro váš počítač. Je neustále aktualizuje svou databázi virových definic s cílem zajistit vám maximální ochranu proti virům a spyware. Pět různých typů prověřování jsou k dispozici. Získáte rychlý, precizní skenování, které se zaměří vyměnitelná média a soubory, které budete chtít, stejně jako spouštění skenování při startu počítače. Tento software je rovněž schopen skenovat rootkitů při startu systému.

avast! Free Antivirus nabízí také výběr nástrojů, které vám pomohou provádět různé úlohy: je tu nástroj pro aktualizaci softwaru na vašem počítači; nástroj pro čištění prohlížeče (hlavně panelů nástrojů a nežádoucích rozšíření); nástroj, který vám umožní používat pomocí dálkového ovládání (pro ovládání vašeho PC nebo mobilních zařízení na dálku a řešení problémů počítače přítele); a nebo nástroj pro vytvoření záchranných disků.

Nové rozhraní a vylepšený výkon
U verze 2014, avast! Free Antivirus zcela přepracovala svůj proces instalace (velikost instalačního souboru je také poloviční). To zajišťuje rychlejší, snadnější a bezpečnější provoz.

avast! Free Antivirus prošel kompletní redesign jeho rozhraní, což v nejdůležitějších změn od verze 5.0: je to nyní mnohem jasnější a umožňuje snadný přístup k různým funkcím a nastavení z postranního panelu. Domovská stránka je nyní přizpůsobitelný a umožňuje vám přidat až čtyři klávesové zkratky umožňují rychlý přístup k nářadí, které používáte nejčastěji (skenování, vyčistěte prohlížeč, atd.).

S avast! Free Antivirus 2014, optimalizované skenování motoru znamená, že skeny jsou rychlejší. Skenování EXE soubory je dvakrát rychlejší, zatímco skeny textového obsahu (webových stránek a skriptů) je až 10 krát rychleji.

Využití paměti programu avast! Free Antivirus 2014 byl optimalizován. Software načte pouze moduly v provozu, čímž se snižuje množství paměti využívané avast! a opouštět více volné paměti pro ostatní, nesouvisejících úkolech.

První kurz zdarma antivirus
S velkou nové rozhraní, vylepšené nastavení ochrany a pokročilé, avast! Free Antivirus by měla být vaše první volba, pokud hledáte pro svobodné a spolehlivý antivirový program.