neděle 15. června 2014

uTorrent Stáhnout

Kompaktní BitTorrent klient s rozsáhlými možnostmi

Jak: posílat velké soubory přes internet s uTorrent
uTorrent je jeden z nejpopulárnějších BitTorrent klientů, tam z několika důvodů: je to rychlé, lehké, snadno ovladatelné a velmi efektivní.

Vlastnosti uTorrent
uTorrent obsahuje vše, co byste očekávali od úplné, spolehlivé torrent downloader: velmi podrobné statistiky, podporu pro RSS kanály, automatické vypnutí, stahování plánovač a další. Existuje pár věcí, které uTorrent je chybějící když: full torrent vyhledávač nářadí a vestavěný přehrávač zobrazit náhled ke stažení.

uTorrent 3 umožňuje přehrávat média v streamování jak si stáhnout, hodnotit a komentovat torrent souborů, drag and drop souborů se o ně podělit, a zakázat UDP tracker.
Ideální pro všechny úrovně uživatelů
Od verze 3 uTorrent je sported zcela přepracované rozhraní: více použitelné, snadnější použití a perfektní zápas pro webové rozhraní uTorrent je.

Stejně jako předchozí verze, uTorrent 3 je dost snadné pro každého, bez ohledu na to, co jejich úroveň počítačových znalostí je, ale je to také zahrnuje desítky konfiguračních nastavení, které potěší většinu uživatelů tech-důvtipný. Také tato nová verze obsahuje několik začátečník orientované vodítka tak, aby se ujistil, každý může dělat co nejvíce z toho.

Nízké nároky na systémové prostředky
Po rychlém instalačního procesu (i když existuje poměrně málo pokynů k instalaci prohlížeče add-ons atd.) a praktický vestavěný rychlostní zkoušce, aby se výchozí nastavení mnohem jednodušší, uTorrent je připraven. Program zabírá minimální pevný disk a PC zdroje, které vám umožní mít dobrou množství torrentů stažení a ještě mít možnost používat počítač bez jakéhokoli zpoždění.

Závěr
Pokud hledáte pro spolehlivý, rychlý a lehký torrent klienta, nehledejte nic jiného: uTorrent je to, co budete potřebovat.

Poslední změny
Vkládání torrent s mnoha soubory je rychlejší
Torrenting funguje lépe na sdílených síťových položek
Četné bezpečnost a stabilita zlepšení
Streaming pracuje na více hráčů, a se zlepšenou hledá schopností
Plus produkty: Vylepšení pro antivirové aktualizace, kopírování souborů do iTunes, a výkon panelu konverze
První etapa zlepšení dialogu Add Torrent
Přidat torrent okno si pamatuje jeho umístění
Obsah Magnet link nyní pre-naložený v doplňku torrent dialog