pondělí 30. června 2014

PcAwaker Stáhnout


PcAwaker ke stažení

PC Awaker je hrdý na to, představit se jako další gen IT firmy, poskytující absolutní softwarové řešení pro počítače. Naším cílem je dodávat vysoce vyvinutý software oslovit Vaše požadavky PC získat optimalizované výsledky.

PC Awaker nabízí Registry Defrag nástroj, který pomáhá zbavit fragmentů v registru zvýšit rychlost a výkon vašeho počítače.

Disk defrag a Disk Cleaner prodlužuje životnost vašeho pevného disku o zajištění pravidelné defragmentace. To je také pomáhá při zlepšování dobu přístupu k datům odezvy.

Registry Cleaner vyčistí všechny nahromaděné registrů a zrychlit váš počítač. Registry Defrag kompakty a defragmentaci registru odstranit registru díry a optimalizovat strukturu registru. V důsledku toho, že se zvýší rychlost a výkon jako celý systém.

Mezi běžné chyby, jako je zhroucení systému a zmrazování lze snadno vyřešit, a stanoví Memory Optimizer. Optimizer paměti pomáhá udržet zdraví a úrovně výkonu operačního systému systému.

PcAwaker je multifunkční výkon a optimalizaci systému oblek, který chrání, aktualizaci a optimalizaci počítače s jediným kliknutím, mít k dispozici účinné vlastnosti s vynikající rozhraní. PcAwaker je kompatibilní s Windows 8/7 / Vista, XP (oba 32 a 64 bit).