neděle 15. června 2014

VLC media player Stáhnout

Jednoduše nejlepší multi-format media player

Pokud chcete přehrávat video nebo hudební soubory v téměř jakémkoli formátu, VLC media player je pravděpodobně vaše odpověď.

Vlastnosti
Verze 2 ("Twoflower") přináší nové rozhraní, rychlejší dekódování, podpora více formátů a možnost hrát HD a BluRay. Stále však zůstává nejstabilnější, flexibilní a lehký audio a video přehrávač kolem dnes. Zatímco ostatní přehrávače médií bude hrát neobvyklé formáty po stažení kodek, nebo prostě odmítnout hrát věci,

VLC media player zvládá spoustu formátů, z MPEG do FLV a RMBV souborů. Verze 2 je vidět některé důležité dodatky příliš, jako je podpora pro 10-bitové kódy plus multi-závitové dekódování pro H.264, MPEG-4/Xvid a WebM.

Užitečný je také fakt, že můžete použít VLC media player pro náhled souborů, které se stahují, protože to hraje neúplné části video souborů. VLC media player není jen pro přehrávání videa však. Nabízí také vynikající integraci s video kanál streaming služeb, jako je Channels.com poskytne vám přístup ke kanálům, jako ESPN, Reuters a National Geographic. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši nebo CMD-klikněte na seznam stop, vyberte Služby Discovery a Channels.com.

Channels.com se pak objeví ve vaší VLC Media Player playlistu. Klikněte na něj a odhalit různé kategorie kanály k dispozici. Klikněte na kategorii, kterou chcete a rozevíracího seznamu všech dostupných kanálů se objeví v VLC media player. Stačí kliknout na kanál, který chcete sledovat, a streaming by měl začít téměř okamžitě.