neděle 15. června 2014

Google Chrome Stáhnout

Google Chrome ke stažení

Nejrychlejší, nejchytřejší prohlížeč

Google Chrome je webový prohlížeč společnosti Google. S ním můžete otevřít webové aplikace a hry s bez potíží a především rychle. Je to hlavní alternativa k Firefox a Internet Explorer.

Více než prohlížeč
Chrome je mladý, rychlý prohlížeč, který lze prohlížet jakékoliv webové stránky. To podporuje všechny hlavní technologie a standardy jako HTML5 a Flash.

S Google Chrome, stejně jako načítání webových stránek, můžete spustit komplexní webové aplikace, jako Angry Birds a Chrome Remote Desktop, zcela zdarma.

Stručně řečeno, Chrome je v podstatě určen pro operační systém v rámci operačního systému, okno, jehož prostřednictvím můžete spouštět všechny aplikace. Ve skutečnosti, to je podstata Chrome OS.

Soukromá, synchronizované prohlížení

Při připojování k účtu Google, Chrome umí synchronizovat údaje o prohlížení a záložek mezi více počítači a zařízeními. Je to velmi vhodnou volbou, pokud používáte Chrome pro Android nebo iOS.

Incognito režim, režim prohlížení, která neukládá žádnou soubor na pevném disku je ideální pro ochranu soukromí: ne uložené cookies a žádné snímky, které chcete zanechat stopy.

Zcela osobní zkušenost

Unikátním rysem Chrome je podpora pro více uživatelů, což umožňuje společné využívání Chrome na jednom počítači - základní, pokud máte návštěvníky, kteří chtějí jít on-line, nebo, pokud máte jen jeden počítač.

Konečně, Google Chrome lze přizpůsobit a zlepšit prostřednictvím rozšíření a motivů. Existují tisíce, jak uspokojit všechny chutě a potřeby. Můžete jim dokonce můžete vytvořit sami.