pondělí 30. června 2014

SteamOS Stáhnout

SteamOS ke stažení

Pokud se budete držet herní novinky, pravděpodobně jste slyšeli o novém operačním systému Steam OS Valve pro specializované herní PC. Je to založené na Linuxu, určený pro použití v obývacím pokoji, a zcela zdarma.

Bohužel, bude to chvíli trvat, než Steam OS je připraven představovat výzvu pro Windows na herní počítače. Vzhledem k tomu, že je založený na Linuxu, bude výrazná většina her v katalogu Steam která nejsou provozována na SteamOS i když ventilu je pomocí technické triky obejít, že a samotný software je stále v beta testování. První "Parní stroj" konzole od výrobců PC se neočekává, že loď do konce tohoto roku.

Takže jste smůlu, pokud chcete vidět, co SteamOS je jako? Vůbec ne. Pokud máte 30 minut nazbyt, můžete získat SteamOS nahoru a běží ve virtuálním stroji, který vám umožní prozkoumat operační systém ventil, aniž by museli opustit pohodlí svého ploše systému Windows.Proces instalace je velmi spletitý, ale nebudete mít žádné potíže, pokud budete postupovat podle našeho krok-za-krokem průvodce.

SteamOS Stáhnout