úterý 27. května 2014

FileZilla Stáhnout

FileZilla je open-source úspěch. Je to FTP klient, který je atraktivní, spolehlivé, pravidelně aktualizované a velmi dobrým příkladem jeho typu. Pokud hledáte řešení, přenos souborů, mělo by to být první program vyzkoušet.

Ve skutečnosti je FileZilla není omezen jen na FTP - to také zvládá FTPS a SFTP pro bezpečné převody více souborů na více serverů.Rozhraní poskytuje rychlý vyhlídky všech svých převodů, weby a disků a usnadňuje přetažení a přenést.QuickConnect tlačítko -, který vám umožní přístup k oblíbené serveru v sekundách - je skvělá vlastnost.

FileZilla je poměrně rychlá, a může pokračovat stahování a zpracovat velmi velké přenosy, vyšší než 4 GB Můžete nastavit místní i vzdálené filtry pro věci, jako obrázky, průzkumník souborů nebo CVS a SVN adresáře nebo dokonce vytvořit své vlastní. FileZilla také obsahuje nástroj pro porovnání adresářů, pokud jde o velikost souboru nebo čas změny.

Aplikace může vás při nastavování sítě a umožňuje nastavit omezení rychlosti v případě, že nechcete zatěžovat šířku pásma. Jedna věc, kterou opravdu chybí z FileZilla, i když je plánovač pro automatické nastavení přenosové časy.

S šance naskládané vysoko v její prospěch, FileZilla je opravdu vynikající open source FTP klienta.

Poslední změny

Ctrl + Shift + O lze použít k přepínání mezi času změny a velikost na základě porovnávání adresářů

Nyní je možné použít vlastní hesla, pokud používáte "anonymní", jak uživatelské jméno

Po un-úkrytu nástrojů, aktualizace na panelu nástrojů státy

Fix TLS problémy s kompatibilitou se servery TLS 1.2

MSW: Unset skrytý atribut souboru nastavení FileZilla je

Stavební FileZilla od zdroje nyní vyžaduje wxWidgets 02.8.12 nebo vyšší

FileZilla Stáhnout