úterý 27. května 2014

7-Zip Stáhnout

Chcete-li extrahovat a komprimovat soubory, 7-Zip je velký volný WinRAR alternativu.

7-Zip rozhraní je podobné jako u jeho konkurentů, s hlavní správce souborů a příkazového řádku pro vyhledávání a výběr souborů k extrahování nebo komprimovat. Ovládací panel obsahuje základní základy, jako extrakt, přidávat a testovat, stejně jako kopírovat, přesouvat a mazat funkcí pro správu souborů. 7-Zip extrakty a komprimuje soubory tak rychle, jak WinZip a WinRAR a kliky hlavní archivní formáty jako ZIP, TAR, RAR a ISO.

Proces archivace je místo, kde 7-Zip se liší od většiny svých konkurentů. Kde WinZip pouze umožňuje komprimovat do ZIP a RAR nebo WinRAR ZIP, 7zip vám nabízí až 5 různých archivních formátů z čeho vybírat. 7-Zip umožňuje zvolit režim aktualizace, v závislosti na tom, zda chcete přidat a nahradit soubory, obnovit zálohu, nebo jen synchronizovat soubory. Pokud nechcete, aby někdo otevírá svůj archiv bez vašeho svolení, můžete nastavit heslo pro ochranu vašeho archivu.

Obzvláště rád dělený nástroj, jak to může snížit svůj archiv do stejných částí, které se vejdou na disketu, CD nebo DVD, užitečné, pokud potřebujete rozdělit obzvláště rozsáhlý archiv. Bohužel, bezpečnost je místo, kde 7-Zip zaostává za svými hlavními konkurenty. Neexistuje žádná možnost skenovat archivy viry a nemůžete opravit poškozené nebo poškozené soubory.

7-Zip nemusí být tak bezpečné jako WinZip nebo WinRAR, ale je to určitě více univerzální. Pracuje s více archivních formátů a nabízí mnoho užitečných nástrojů, jako je aktualizace režimu nebo rozdělení. Pokud máte pocit, příliš omezen WinZip, a pokud se vám nelíbí, WinRAR, doporučujeme dávat 7-Zip zkusit a využívat všech jeho možností.

Plynule pružnější než jeho nejslavnější soupeři, 7-Zip je skvělý nástroj pro kompresi souborů.

Poslední změny

Některé chyby byly opraveny
7-Zip Stáhnout