pondělí 26. května 2014

Foxit Reader Stáhnout

Foxit Reader je lehký a blesky rychlý nástroj pro čtení PDF souborů. PDF (Portable Document Format) je dnes jedním z nejvíce všudypřítomná formáty dokumentů na síti. Problém je v tom, že Adobe Reader je i objemné a pomalé.

Foxit Reader na druhé straně je lehký a rychlý.Důkaz je v pudinku pro začátečníky - porovnání Foxit Reader je instalační soubor jen 12MB proti Acrobatu více než 320MB a můžete vidět, proč se otevírá dokumenty v mžiku. Klíčem k úspěchu je, že Foxit Reader nemá všechny ty otravné stříkající obrazovkách, nekonečné seznamy úvěry a pluginy.

Foxit Reader je rozhraní bylo navrženo s snadné použití v mysli. Máte několik panelů nástrojů k dispozici, které můžete zobrazit nebo skrýt na vaší vůli a které umožňují přístup do všech dostupných nástrojů: zoom, výběr textu, okamžitý snímek, nástroj pro vyhledávání, rotace nebo zobrazení na celou obrazovku, mezi ostatními. K dispozici je malý inzerát v pravém horním rohu, ale můžete deaktivovat tím, že půjdete do nabídky Zobrazit a deaktivování Reklama možnost.

Přidán bonus Foxit Reader je, že můžete komentovat PDF dokumenty několika způsoby zvýraznění části textu, podtržení je, stávka je, nebo dokonce přidat osobní poznámky.

Chcete-li malý, rychlý, stabilní a funkční alternativa k programu Adobe Reader, pak se podívejte ne dále: Foxit Reader je to, co budete potřebovat.

Poslední změny

Opraven problém, kdy pravým tlačítkem myši na otevřený soubor PDF v internetovém prohlížeči po změně jazyka uživatelského rozhraní

Opravena chyba, kdy se velikost papíru v oblasti náhledu okna Tisk dialogu nesmí být aktualizována, pokud uživatelé vybrat tiskárnu Xerox ®

Opraven problém při přepínání jazyka uživatelského rozhraní

Opravena chyba, kdy se zásobník papíru nelze měnit při tisku na možnost Kazeta

Foxit Reader Stáhnout