pondělí 26. května 2014

iTunes Stáhnout

iTunes je audio a video přehrávač, který vám umožní spravovat vaše iOS zařízení, jakož i stahovat obsah z iTunes Store.
iTunes 11 byl zcela přepracován od základu. Vývoj iTunes stagnuje v posledních několika letech, takže Apple potřebuje dostat tuhle právo. Má Apple přibitý nebo nové iTunes nepořádek? Přečtěte si o to zjistit.
Vlastnosti
Rozhraní iTunes byl kompletně re-představit. Vše je jednodušší a prostor je lépe využit. V předchozí verzi iTunes, tam byl trvalý bar na levé straně, kde můžete získat seznamy skladeb, alba, zařízení a další. I když to za předpokladu, rychlý přístup k těmto funkcím, většina uživatelů nepoužívala jim většinu času. Apple vyhozen to a dělal výchozí Zobrazení alba zabírají celé okno.
iCloud integrace byla také zpřísněna. Každá skladba jste si koupili v iTunes se nyní zobrazí ve vaší hudební knihovny, též bylo staženo. Klikněte na něj a stáhněte si album. Uživatel může nyní také streamovat přímo z cloudu namísto stáhnout skladbu jako první. To platí i pro všechny vaše programy a filmy, které byly zakoupené v iTunes. K dispozici je také speciální kartu pro iTunes Match, Apple hudbu odpovídající služby, aby všechny vaše skladby jsou k dispozici přes zařízení, pokud jsou k dispozici v obchodě iTunes.
ITunes Store se také prošel redesign s lípou nahoru nahoru. Nejlepší seznamy jsou stále tam a lépe procházet. iTunes 11 bude také vám umožní přístup k iTunes Store obsah z vaší hudební knihovny, což svědčí o podobné umělce a skladby, aniž by museli mít vás na iTunes Store.
Použitelnost
Procházení podle alba je radost. Klikněte na albu a skladby se zobrazí níže. iTunes také analyzuje barvu obal alba vytvořit barevné pozadí pro každý jednotlivý album. Funguje to dobře pro nejvíce se rozdělit, ale efekt rozmaže alba na okrajích.
Novinka v iTunes 11 je "Nahoru Další" funkce, která je v podstatě vymyšlené jméno pro váš fronty. Přidat skladby do fronty, ať jste kdekoli v rozhraní. Nemusíte se řídit playlist uspořádat a změnit uspořádání skladeb podle vašich představ.
Vytváření seznamů stop je mnohem lepší. Místo toho, aby skákat dovnitř a ven playlistu přidat a uspořádat skladby, seznamy skladeb nyní mají speciální panel na pravé straně, kde můžete manipulovat stopy, aniž by museli skákat kolem programu.
Mini hráč byl také kompletně přepracován a je vlastně užitečný teď. Mini hráč dostal menší, ale využívá tento malý prostor mnohem lépe než předchozí verze. Hráč ovládá se objeví s podržíte kurzor myši nad mini přehrávače. K dispozici je přístup k vyhledávání a vaše Nahoru Další fronta lze manipulovat z mini přehrávače.
Zařízení se zobrazí jako tlačítko v pravém horním rohu. Kliknutím na něj se dostanete na detailní stránku, kde můžete řídit všechno. Vyberte si, co chcete synchronizovat, spravovat aplikace, a dokonce i přehrávat hudbu přímo z vašeho zařízení se systémem iOS. Vše je snadnější číst a pochopit v tabulce zařízení.
Kvalita
Jediné, co chybí z iTunes 11 je hudební streaming služby. iCloud umožňuje uživatelům ke stažení skladby místně, ale je streamovat. Není předplacená služba v iTunes konkurovat likes Spotify, RDIO a Xbox Music. Je to jen otázka času, než Apple vydal svůj vlastní hudební službu předplatného, ​​ale to je zklamáním, že Apple nepustil ji s iTunes 11.
Závěr
iTunes je stále jedním z nejlepších multimediálních přehrávačů kolem. To dostal jednodušší, cítí méně nafouklý, ale stále chybí hudební službu předplatného.

iTunes Stáhnout