pondělí 26. května 2014

TeamViewer Stáhnout

TeamViewer je populární, snadno použitelný desktop nástroj pro sdílení.
Jakmile vaši přátelé a příbuzní zjistili, že víte něco o počítačích, je po všem. Budou se ptát tě o pomoc s nejrozmanitější tech problémy na konstantní bázi, jako byste byli trvale, bez zákaznickou podporu.
Naštěstí se můžete spolehnout na TeamViewer 6 půjčit ruku. TeamViewer umožňuje získat přístup k desktopy vašich přátel, příbuzných nebo dokonce zákazníky v mžiku. A co víc, to nevyžaduje žádné technické dovednosti na vzdálené straně, takže je neuvěřitelně snadné použití.
Trochu jako Online Desktop Presenter, vše, co musíte udělat, je spustit TeamViewer a požádat jinou osobu, aby jej spustit také. Pokaždé, když spustit TeamViewer Budete mít jedinečné číslo relace a heslo, které můžete použít k zadání jiné osoby PC. To znamená, že TeamViewer může být použit jak pro zadání vzdáleného počítače a nechat jiná osoba, zadejte váš případ, budete potřebovat vzdálenou pomoc stejně.
Vedle sledování vzdálené plochy stejně, jako byste seděli před ním, můžete také využít programu funkcí: vestavěný chat klient, nástroj pro přenos souborů, možnost nahrávání zasedání, a další.
Tato verze TeamViewer je ořezaná verze placené aplikace, a proto postrádá některé další moduly a funkce. Přesto je to stále skvělý pomocník, když potřebujete opravit drobné problémy ve vzdálených systémech nebo zobrazit někoho jiného, ​​jak to udělat určitý úkol na počítači.
TeamViewer je výborný nástroj pro sdílení pracovní plochy, která vám umožní spravovat vzdálené systémy bezpečným způsobem a bez nutnosti hodně technických znalostí.
Poslední změny
Zvýšená stabilita VoIP
Spojení navázaná přes parametry příkazového řádku zobrazí dálkové ovládání znovu okno
Ctrl Alt Del funguje spolehlivější
Několik PAC serveru proxy skripty mohou být nyní definován při oddělte středníkem
Opraveno: Několik layout otázky
Různé další drobná vylepšení a opravy

TeamViewer Stáhnout