pondělí 26. května 2014

VDownloader Stáhnout

VDownloader je víc než jen YouTube Downloader: Je to populární nástroj, který umožňuje rychle a snadno stahovat videa z celé řady populárních míst (včetně YouTube a Facebook).

Použití VDownloader je opravdu jednoduché. Stačí vložit URL videa do rozhraní a klepněte na tlačítko Stáhnout.Nejnovější verze VDownloader zvýšila její stažení a rychlost konverze, což je ještě zajímavější nástroj.

Můžete také vyhledávat videa o konkrétním tématu s programem je vestavěný vyhledávací nástroj. Dobrou věc, o VDownloader je, že jej můžete použít prakticky libovolné webové stránky pro sdílení videa, pouhým zadáním URL videa.

VDownloader nabízí celou řadu profilů výstupní konverze, takže si můžete vytvořit videa stažená kompatibilní s vaším přenosným zařízením nebo přehrávač médií. Případně si můžete stáhnout soubory v původním formátu. Mějte na paměti, že pokud zvolíte tuto možnost, nebudete moci převést soubor později.

Chcete-li ušetřit čas, bude VDownloader dávkové stahování až deset videa najednou a nabízí plánovač, takže to může být nastaven na stahování souborů, kdykoli je pro vás nejvhodnější. Program obsahuje navíc další specifické funkce, ale bohužel jsou k dispozici pouze ve verzi programu.

VDownloader je praktický, efektivní Video Downloader a konvertor, který pracuje se všemi běžnými servery pro sdílení videa.

Poslední změny

Megavideo integrace, aktualizované překlady, nastavit maximální rychlost stahování, zlepšení pozice okna, možnosti zobrazení, nové klávesové zkratky a různé další vylepšení.

VDownloader podporuje následující formáty

VDownloader můžete uložit videa v mnoha formátech, včetně AVI, MPG, iPod / iPhone, PSP, 3GP, Nokia N8x0, VCD, SVCD, DVD, FLV a MP3 (pouze zvuk).

VDownloader Stáhnout