pondělí 26. května 2014

Picasa Stáhnout

Pokud jde o fotografie diváci existuje mnoho alternativ na výběr. Picasa byla vždy oblíbeným tady v Softonic, a nejnovější verze je to naše absolutní nejlepší volba.
Co je nového v aplikaci Picasa 3
Nejnovější verze aplikace Picasa zahrnuje sdílení na Google+, včetně sdílení jmenovek. Budete nyní řadu nových efektů, které byly přidány, což vám umožní rychle vytvořit stylové změny vašich fotografií. Side by side úprav znamená, že můžete mít originální kopii fotografie rozhodnutí, když děláte experiementing s efekty a úrovně.
Co je uvnitř Picasa
Google Picasa nabízí obohacující možnosti pro správu, editaci a předvést své fotografie v ještě příjemnější způsob, online i offline - díky alb Picasa Web synchronizace nástroj.
Obsahuje Picasa Photo Viewer, který můžete nastavit nahradit původní Windows výchozí prohlížeč obrázků. Nabízí více nástrojů a zobrazuje fotky na mnohem hezčí rozhraní při zobrazení přímo v Průzkumníku Windows, takže když Picasa se zeptá, zda chcete použít, neváhejte!
Jak funguje Picasa
Picasa zobrazí všechny indexované fotografie v ruce adresářové struktuře. Můžete nechat program prohledá celý disk v hledání obrázků nebo vybrat konkrétní adresáře. Dvakrát klikněte na libovolný obrázek se zobrazí na celé obrazovce a umožní vám přístup k několika základních nástrojů pro úpravy: ořezávání, rovnání, nastavení barev a světla nebo fixování efektu červených očí, mezi ostatními.
Možnosti jsou nekonečné
Ale Picasa není jen o prohlížení snímků a upevnění. Můžete také dát volný průchod své fantazii s jeho nástrojů pro tvorbu plakáty, koláže, spořiče displeje a dokonce i filmy. Největší věc, o těchto nástrojů je nejen skutečnost, že vám možnost vytvořit něco jedinečného a originálního s fotografiemi, je to také to, že to překvapivě snadné použití a nevyžadují žádné technologické schopnosti nebo dovednosti pro úpravu fotografií vůbec.
Závěr
Zcela nový Picasa úspěšně dokončila to, co vypadalo jako obtížný úkol: zlepšit softwarovou aplikaci, která již byla velmi dobrá.
Poslední změny
Pevná Sync / upload znovu nahrát na velikosti snímku nebo metadata.
Opraveno čtení JPG soubory uložené v Gimpu.
Opraveno čtení některé soubory ve formátu PNG s metadaty chyb.
Opraveny některé chyby ukládání tváře XMP dat.
"Uložit jako" a "Uložit kopii" jsou nyní opět povoleny při přechodu od dvou do režimu AA.
Volba velikosti pro nahrávání je nyní uložen v albu dat.

Picasa Stáhnout