úterý 27. května 2014

Nero Burning ROM Stáhnout

Nero Burning ROM je klasický program, který umožňuje vypálit na disk. Všechno jde, z datových disků audio CD a HD DVD. Program nabízí řadu možností, které je prakticky bezkonkurenční, a dělá vypalování CD a DVD tak flexibilní, jak je to možné.

Nero Burning ROM Nero byl původní aplikace a někteří by argumentovali, také nejlepší. Jako hořící aplikaci, vyniká. Nero Burning ROM není zdaleka nejjednodušší aplikace na trhu, ale to, co mu chybí v jednoduchosti, to dohání v kvalitě, konfiguračních možností a rychlosti.

V širším smyslu, můžete použít Nero Burning ROM vypálit a zkopírovat na CD, DVD a DVD a CD ROM. Tak daleko, tak normální. Co odlišuje aplikace z jeho konkurentů, nicméně, jsou jeho vynikající možnosti konfigurace - uvidíte, jakmile otevřete program. Mohou být zdrcující pro začátečníky, ale to by nemělo trvat dlouho, než se vypořádat s nimi. Jakmile to uděláte, uvidíte tuto možnost jako jeden z Nero Burning ROM je hlavní výhody.

Tato aplikace se nezastaví na možnosti konfigurace, nicméně. Nero Burning ROM také nabízí spoustu sekundárních nástrojů, které znamená, že je velká šance, budete moci splnit všechny vaše CD / DVD potřeb v rámci stejného programu. K dispozici je kodér, kompilace nástroj, vestavěný rekordér a disk Explorer.

Nero Burning ROM je one-stop shop pro všechny vaše vypalování CD a DVD potřeb.

Nero Burning ROM podporuje následující formáty

Audio: AAC, AIFF, AIF, CDA, AC3, MP3, MP4, OGG, OGM, WAV, WMA, FLAC

Video: ASF, AVI, DV, MPEG, DAT, MP4, MOV, VOB

Nero Burning ROM Stáhnout