úterý 27. května 2014

Paint.NET Stáhnout

Pokud potřebujete něco silnější než Microsoft Paint, ale ne tak složité, jak Photoshop, Paint.NET je to, co hledáte.

Tento krásně navržený grafický editor nabízí jednoduché rozhraní, každý miluje mít v aplikacích, ale zároveň nabízí překvapivě širokou škálu nástrojů a možností byste očekávat jen najít ve velkých grafických apartmá.

Paint.NET umožňuje pracovat na několika snímků současně, má podporu pro vrstvy, zachová akční historii, která vám umožní vrátit zpět všechny změny a zahrnuje celou řadu nástrojů pro kreslení (kartáče, geometrické tvary). Najdete zde také několik speciálních filtrů a efektů, které mohou změnit váš obraz do olejové malby nebo kresba tužkou jedním kliknutím.

To znamená, že nemusíte čekat Paint.NET být nějaký drzý alternativa Photoshopu. Pokud používáte aplikaci Adobe pro práci na vašich obrázků, budete určitě chybět mnoho nástrojů v Paint.NET. Pro všechny ostatní i když, je to ideální nástroj pro každodenní jednoduché úpravy obrázků.

Paint.NET sedí někde mezi základní editor a komplexní grafické apartmá, představovat pěkně navržené rozhraní a spoustu užitečných nástrojů pro rychlou optimalizaci a retušování fotografií.

Poslední změny

Tato aktualizace opravuje některé nefunkční klávesové zkratky pro zobrazení -> Skutečná velikost příkazu.

Opraveno: Ctrl + Shift + A nyní opět funguje jako zástupce pro zobrazení -> Skutečná velikost (v členění na 3.5.9)

Opraveno: Ctrl +0 stále funguje na Zobrazit -> Skutečná velikost, i když 10 nebo více obrázků jsou otevřené (v členění na 3.5.9, bylo by to přejít na 10. obrázku)

Paint.NET Stáhnout