úterý 27. května 2014

LibreOffice Stáhnout

LibreOffice je all-in-one profesionální kancelářský balík pro správu a pro vaše PC.
Ve stejném duchu jako ostatní open source apartmá produktivity, jako je OpenOffice.org, LibreOffice se může pochlubit kompletní sadu kancelářských nástrojů pro správu pravděpodobně na stejné úrovni s Microsoft Office sám. LibreOffice nabízí šest různých kancelářských nástrojů pro správu, aby vyhovoval vašim potřebám projektového řízení: Text dokumenty, tabulky, prezentace, kresba, databáze a vzorec.
Text dokumentu je poměrně synonymem pro Microsoft Word, tabulky, kde je jako Excel. Prezentace odráží Microsoft PowerPoint a databáze je podobný přístup. Pak budete mít také dva další programy v kreslení a vzorce, které jsou bonusem pro celý balíček. LibreOffice je kompatibilní s formáty dokumentů Microsoft Office je a také podporuje soubory PDF nativně. Má také svůj vlastní formát dokumentu s názvem Open Document.
Bohužel, pokud jste obeznámeni s produkty Microsoft Office, může tento program mít trochu více času zvyknout si na, zvláště chcete-li se naučit některé ze svých více pokročilých funkcí. Pravidelné Microsoft Office uživatelé najdou LibreOffice je rozhraní velmi podobné, nicméně, a měla by navázat na tom, jak používat své různé programy bez větších obtíží.
Je to skvělá alternativa k Microsoft Office, LibreOffice je nesmíte nechat ujít pro správu různých kancelářských projektů.
Poslední změny
Tato verze je bit po bitu totožný s 3.5.4 Release Candidate 2, takže nemusíte stahovat nebo znovu nainstalovat, pokud máte tuto verzi již.
Distribuce pro Windows je mezinárodní stavět, takže si můžete vybrat jazyk pro uživatelské rozhraní, které dáváte přednost. Nápověda obsah je k dispozici prostřednictvím on-line služby, nebo alternativně jako samostatnou instalaci.
Naši Windows binární soubory jsou digitálně podepsány společností The Document Foundation.
Pro uživatele systému Windows, které LibreOffice před verzí 3.4.5 nainstalována, buď odinstalovat, že předem, nebo přejděte k oddílu 3.4.5. Jinak může dojít k upgrade na 3.5.4 nezdaří.
Pro uživatele Windows, kteří OpenOffice.org nainstalován, doporučujeme odinstalování, že dříve, protože to zaregistruje stejné asociace typů souborů.
Pokud spustíte systém Windows 2000, můžete požadovat tuto aktualizaci, než budete moci nainstalovat LibreOffice.
Pokud spustíte Linux, Java GCJ variantě známé problémy s LibreOffice, doporučujeme např. na použití OpenJDK místo.
LibreOffice obsahuje všechny opravy zabezpečení, z OpenOffice.org v 3.3.0, a snad i jako vedlejší účinek kódu clean-up.
Microsoft Office 2010 bude stěžovat, že ODF 1.2 a prodloužené dokumenty psané LibreOffice 3,5 arů neplatná (ale otevírá je stále). Jedná se o nedostatek v MSO2010 pouze podpůrné ODF 1.1, naleznete zde pro další podrobnosti.

LibreOffice Stáhnout