pondělí 26. května 2014

uTorrent Stáhnout

uTorrent je jeden z nejpopulárnějších BitTorrent klientů tam z několika důvodů: je to rychlý, lehký, snadno použitelný a velmi efektivní.
Vlastnosti uTorrent
uTorrent obsahuje vše, co byste očekávali od úplných, spolehlivých torrent downloader: vysoce detailní statistiky, podpora RSS, automatické vypnutí, download plánovač a další. Existuje několik věcí, které uTorrent chybí když: full torrent vyhledávač nářadí a vestavěný přehrávač pro náhled stahování.
uTorrent 3 umožňuje přehrávat média v proudící, jak si stáhnout, hodnotit a komentovat torrent soubory, přetáhněte soubory, abyste je mohli sdílet, a zakázat UDP tracker.
Ideální pro všechny úrovně uživatelů
Od verze 3 uTorrent je sported zcela přepracované rozhraní: více použitelné, snadnější použití a perfektní pro uTorrent webové rozhraní.
Stejně jako předchozí verze, uTorrent 3 je natolik snadné pro každého, bez ohledu na to, co jejich úroveň počítačové odbornosti je, ale i desítky konfiguračních nastavení, které uspokojí i ty technicky zdatné uživatele. Také tato nová verze obsahuje několik začátečník orientované vodítka tak, aby se ujistil, každý může dělat co nejvíce z toho.
Nízké nároky na systémové prostředky
Po rychlé instalaci (ačkoli tam jsou poměrně málo pokynů k instalaci prohlížeče add-ons atd.) a praktický vestavěný rychlostní zkoušce, aby počáteční nastavení mnohem jednodušší, uTorrent je připraven. Program zabírá minimální pevný disk PC a zdroje, které vám umožní mít dobrý množství torrentů stahování a ještě mít možnost používat počítač bez jakéhokoli zpoždění.
Závěr
Pokud hledáte pro spolehlivý, rychlý a nenáročný torrent klienta, nehledejte nic jiného: uTorrent je to, co budete potřebovat.
Poslední změny
Načítání torrent s mnoha soubory je rychlejší
Torrenting funguje lépe na síťové disky
Četné zabezpečení a vylepšení stability
Streamování funguje na více hráčů, a se zlepšenou schopností hledají
Plus produkty: Vylepšení antivirové aktualizace, kopírování souborů do iTunes, a výkon konverze tabule
První etapa zlepšení Přidat Torrent dialogu
Přidat torrent okno si pamatuje jeho umístění
Obsah Magnet link se předem instalované do add-torrent dialogu

uTorrent Stáhnout