pondělí 26. května 2014

Microsoft Security Essentials Stáhnout

Operační systém, webový prohlížeč, multimediální přehrávač ... Microsoft měl všechno, na které se vztahuje, s výjimkou zabezpečení aplikace. Až do teď, s vydáním Microsoft Security Essentials.
Po několika měsících v beta fázi, Microsoft vypustil finální verzi své bezpečnostní aplikace, i když musím říct, že Microsoft Security Essentials se nezměnila, že moc v konečné verzi. To ještě má jednoduché, jasné tabulkové rozhraní s čtyři hlavní oblasti, v nichž může uživatel podívat se na systému bezpečnostního stavu, aktualizovat definice virů a spywaru, zkontrolujte historii dříve zjištěných položek, a vyladit nastavení programu, resp.
Microsoft Security Essentials zahrnuje tři typy skenování - rychlý, plný nebo přizpůsobitelné. Mohou být naplánováno na dostatek času nebo určité místo, a může být upraven do práce, když je počítač v současné době používají. Hravě, Microsoft Security Essentials automaticky aktualizuje svou databázi a je plně integrován do Průzkumníka systému Windows a brány firewall systému Windows. Může se pochlubit také bod obnovení systému, v případě, že potřebujete vrátit jakýkoliv příliš nadšený čištění.
Microsoft Security Essentials je Microsoft je první pokus o samostatnou bezpečnostní aplikace pro domácí použití. Vzhledem k jeho jednoduchost a vhodnost pro začátečníky, to asi není nejlepší volbou pro pokročilejší uživatele nebo profesionální správce sítě, ale pro běžného uživatele, se vztahuje na všechny základy. Mějte na paměti, nicméně, že Microsoft Security Essentials není dezinfikovat soubory - pouze odstraní je v případě infekce.
Microsoft Security Essentials je jemný úvod do někdy složitém světě zabezpečení domácího počítače.
Microsoft Security Essentials Stáhnout