pondělí 26. května 2014

Audacity Stáhnout

Pro editaci zvuku, nehledejte nic jiného než open source Audacity zázrak. Můžete nahrávat žít, převádět staré vinyly a kazety na digitální vysílání, vyjmout, kopírovat a spojovat soubory a mnoho dalšího. Tato verze je pravidelně aktualizován, a to i přes "beta" tag je velmi stabilní.
Rozhraní
Ať už si vyberete stabilní nebo beta série, Audacity není příliš atraktivní, a může na první pohled komplexu. Nicméně, s trochou experimentování brzy se velmi snadno použitelné aplikace.
Pro živé zvuku a digitalizaci starých médií, budete muset krmit audio do počítače pomocí kabelu. Váš audio-in nebo mikrofon by měl být zřízen ve výchozím nastavení, ale jinak lze nalézt v předvolbách. Nahrávání je pak stejně snadné jako bít červené tlačítko na Audacity rozhraní.
Snadné použití
Co dělá Audacity skvěle v tomto ohledu je, že editace nahrávek je velmi jednoduché, není složité, stejně jako některé profesionální aplikace! Pomocí zvýraznění nástroje můžete rychle vyjmout, kopírovat nebo přidat efekty na části tratí. Udělat chybu a můžete vrátit libovolný počet kroků zpět, jak se vám líbí, takže můžete experimentovat s vědomím, nic nemůže rozdělit! Jak můžete použít až 16 kanálů najednou, Audacity poskytuje uživatelům značnou flexibilitu.
Úprava MP3 a další digitální soubory je stejně snadné. Přetáhněte je do Audacity otevřít, a pak to, co se vám líbí s nimi. Přidání fade in nebo výstupy, je velmi jednoduché, a můžete uložit v libovolném formátu se vám líbí. Audacity podporuje ID3 tagy, takže můžete přidat všechny meta data, které chcete uložených skladeb. Tam je mnohem víc Audacity, a naštěstí to má rozsáhlou dokumentaci k dispozici online nebo ke stažení.
Závěr
Audacity je nejlepší volný střih zvuku nástroje kolem. Je to neuvěřitelně užitečná aplikace, ať už jste záznam živě nebo jen úpravu zvukových souborů. Přesto je to neatraktivní rozhraní, Audacity je nezbytné ke stažení.
Poslední změny
Opravy chyb pro:
Rozhraní:
Nadměrné zpoždění došlo při psaní do štítků v dlouhých projektů.
Poslední číslice kontrol TimeText nelze manipulovat v některých formátů.
(Windows, OS X), přehrávat a nahrávat zkratky nepracoval po kliknutí v okně Device Toolbar.
(OS X, Linux) Bouračka nastat, pokud Panely nástrojů byly znovu během přehrávání nebo záznamu.
Dovoz a vývoz:
MP2 soubory nebyly dovážet bez FFmpeg knihovny nebo dovozní pravidla.
Soubory, které mohou být dováženy pouze pomocí FFmpeg importovány jako hluk se žádná chybová zpráva, pokud FFmpeg nebyl k dispozici.
Soubory obsahující zvuk PCM, ale správnou příponu (například MP3) způsobila zmrazení.
Účinky a analýza:
Prázdný příkaz může být přidán k řetězu, který pak zobrazí chybovou zprávu při spuštění Nyquist.
Plot Spectrum neměl zachovat úroveň signálu, pokud je více stopy byly analyzovány.
Ostatní opravy chyb:
Audacity byla předběžně stanovena tak, že se již nemůže vytvořit blok soubory delší, než je vzorkovací formát nebo formát projektu umožňuje, a již nemůže odstranit, což vede ke ztrátě dat. Všechny nalezené příliš dlouhé bloky jsou zachovány, ale "osiřelé", tak se zobrazí jako mlčení.
Osiřelá blokové soubory byly nesprávně vykázány, pokud řezání nebo kopírování do schránky znovu otevřete projekt ve stejné relaci
Opraveny některé pády a nesprávný pohyb zvuku při přetahování skladeb
(Windows) Ztráta dat je nyní zabránit tím, že se setká s poškozen. AUP soubor vytvořený v sestavení ANSI.
(Linux) Obnova budovy, pokud USE_PORTMIXER není definováno
Změny a vylepšení
Normalizace: rychlejší zpracování a lepší rozhraní. Vlevo-vpravo rovnováha nedělený stereo stopy je nyní chráněn standardně s checkbox možnosti stanovené pro zpracování stereo kanály nezávisle
Spektrogramy nyní umožňuje velikost okna až 32768 a frekvencí až do poloviny vzorkovací frekvence (maximální možný)
Promíchejte a Render nyní zachovává Délka videoklipu ne poskytovat mezery mezi čase nula a první zvuk a zachovává zvukový před časem nula. Chcete-li zachovat ticho, než začne zvuk, generovat ticho po renderu
Seskupil některé Upravit položky nabídky na "Odstranit Audio" a "Hranice klipů"
CleanSpeech režim odstraněn z předvolbách Rozhraní (stále běží, pokud byl povolen předchozí Audacity, ale lze vypnout tam)
(OS X) Přidána podpora pro AudioUnit MusicEffects (ale ne MIDI podpora)
(Linux) Nastavte na uživatele, adresáře souborů za název programu nastavené v konfiguraci
(Linux) Změnil výchozí umístění dočasného adresáře Audacity být v adresáři / var / tmp není / tmp, tak zachování adresáře mezi restartu

Audacity Stáhnout