pondělí 26. května 2014

Google Earth Stáhnout

Google Earth vám umožňuje prozkoumat náš svět z dálky a pravé zblízka. Aplikace vám umožní přiblížit jakékoli části světa, a na některých místech, pozorovat z několika metrů.
Prozkoumat a učit se
Google Earth nejen zobrazující satelitní snímky, ale i terény a 3D rekonstrukce objektů. Můžete se podívat na cestu a podniky, stejně jako v Mapách Google a bodovými oblastech nebo kreslit na mapách přímo do Google Earth.
Google Earth zahrnuje velmi širokou a neustále rostoucí knihovnu vrstev, které můžete přidat na mapu obohatit své zkušenosti. Najdete zde všechny druhy informací, z historických krajin do národních parků, regiony, kde můžete najít ohrožené druhy nebo turistických míst. Google Earth bude také prezentace další novinky související informace, jako jsou lesní požáry nebo tsunami.
Ale Google Earth není omezena na terénu, s každou novou verzí, přidává nové zdroje satelitních snímků a informací o dalších oblastí na světě. Řekněme, že jste opravdu do hvězd, pak byste se měli obrátit na Sky režimu a procházet mezi souhvězdí. Nebo, chcete-li prozkoumat moře, aby vodní hladinou možnost a naučit všechna tajemství o mořích a mořských tvorů. Pocit odvážnější? Vyberte měsíc nebo na Mars možnosti a vzít na procházku v prostoru, aniž by opustil své křeslo. A co víc, Google Earth také umožňuje cestovat v čase tím, že budete s novým Historické snímky funkci, která vám umožní vidět vývoj určitých místech v průběhu několika posledních let.
Navigace
Pohyb v Google Earth je neuvěřitelně intuitivní díky několika navigačních nástrojů. Některé oblasti se zobrazí méně informací než ostatní, a Google Earth je známo používat až značné množství šířky pásma, ale zůstává fascinující kus softwaru
Závěr
Google Earth je jak přesto nepřekonatelnou aplikace. Procházet po celém světě, zoom do ulic, dívat se na hvězdy, nebo si zaplavat do oceánu. Miliony možností.
Poslední změny
Sdílet na Google+ screenshoty
Získejte lepší výsledky hledání
Najděte kole a tranzitní směry

Google Earth Stáhnout