pondělí 26. května 2014

Microsoft PowerPoint 2010 Stáhnout

Ať prezentace tvořit pravidelnou nebo příležitostnou část svého života, se podívat na Microsoft PowerPoint, který je opravdu výborný prezentační nástroj.
Největší není vždy nejlepší, ale v tomto případě, sláva musí jít do společnosti Microsoft pro vývoj nástroje, který je tak velmi komplexní a velmi uživatelsky příjemný. Microsoft PowerPoint je k dispozici všudypřítomné 2010 rozhraní s pásem karet, což umožňuje velmi snadné se orientovat a používat. Rozhraní je zcela přizpůsobitelný a při klepnutí na různých prvků prezentace příslušnou sadu nástrojů pro úpravy se zobrazí.
Microsoft PowerPoint nabízí všechny editační nástroje, které byste očekávali produktu sady Office, stejně jako působivý výběr možností prezentace pro konkrétní, jako jsou přechody a animace. Můžete také přidávat a upravovat řadu dalších netextových prvků, jako jsou obrázky, video, zvuk, hypertext a grafy. Pokud je to možné, Microsoft PowerPoint také podporuje drag and drop, takže přidávání informací a zajímavých prvků v prezentaci velice snadno.
Z hlediska přípravy, Microsoft PowerPoint také vyniká. V rámci souboru na kartě najdete shrnutí dokumentu, včetně všech informací - a nástroje na změnu - non-prezentační prvky, jako je bezpečnost, komprese a sdílení a co-authoring možnosti. Program obsahuje funkce pro nacvičování prezentací do nejmenších podrobností, zatímco vy můžete také nahrávat to sledovat jako video. SharePoint je podporován a můžete získat přístup k webovému verzi své prezentace pomocí služby Windows Live.
Všichni ve všech, Microsoft PowerPoint je impozantní produkt. Uživatelsky přívětivé dost pro každého, ale s pokročilými funkcemi, potřebné pro výrobu skutečně profesionální prezentace, je těžké si představit situaci, kdy Microsoft PowerPoint by neměl být skvělá volba pro uživatele.
Microsoft PowerPoint je skvělým příkladem vynikající kus software. Vaše prezentace nikdy nebude jako dřív!
Poznámky
Tlačítko Stáhnout se dostanete na webu společnosti Microsoft, kde si můžete stáhnout zkušební verzi systému Office 2010 - to je jediný způsob, jak získat zkušební verzi aplikace Microsoft PowerPoint. Chcete-li to, budete muset použít nebo vytvořit účet Windows Live.

Microsoft PowerPoint 2010 Stáhnout