úterý 27. května 2014

Camtasia Studio Stáhnout

Camtasia Studio je populární snímání obrazovky a nahrávání nástroj pro Windows PC.
Přehled
Jako jeden z vysoce pokládané programů nahrávání obrazovky tam, Camtasia Studio nabízí flexibilní, přátelské pracovní prostředí a bezproblémový provoz, který snižuje křivku učení a editaci čas na minimum.
Je to vlastně docela snadné vyrobit video pomocí Camtasia Studio. Přes důkladnou dokumentaci dodané s programem, stejně jako intuitivní, tři fáze procesu tvorby, který obsahuje záznam, pak střih a produkci, budete schopni doložit svůj pokrok, a také najít pomoc v případě, že jste nakonec dostat přilepená .
Proces vytváření
V první fázi, Camtasia Studio vám nabízí speciální vestavěný nástroj pro záznam snímků z obrazovky. Camtasia Recorder nabízí mnoho různých možností, jak přizpůsobit nastavení nahrávání: Použijte celou obrazovku nebo uživatelem definovaný prostor, přidejte kurzor efekty, záznam zvuku stejně, a chytit zdroj obrazu z webové kamery, mezi ostatními.
Druhá etapa, která zahrnuje úpravu začne po dokončení nahrávání. Camtasia Studio nabízí pestrou škálu nástrojů, jak přizpůsobit vaše video. Můžete upozornit na určité oblasti s různými popisky (včetně skvělých animovaných náčrtky), přidat další informace se na obrazovce textových titulků, nebo jej činí oko-lov s přechodovými efekty, abychom jmenovali jen několik. Oba Clip Bin a knihovna v Camtasia Studio zjednoduší úkol vybrat multimediální soubory pro použití na vaše video. Audio editor, na druhou stranu, je poněkud omezený, jen s několika nástroji na úroveň hlasitosti, snížení hluku a optimalizaci hlasu.
Nakonec se výrobní fáze je poslední. Camtasia Studio je to opravdu snadné, dokonce i když jste nikdy předtím video editory. Stačí si vybrat jeden z přednastavených zahrnuty do výrobního Průvodci a postupujte podle pokynů. Camtasia Studio vám pomůže vybrat vhodný kodek, rozlišení, velikost a další detaily, a nakonec učinit vaše video. A samozřejmě, můžete exportovat přímo z Camtasia Studio na YouTube a pracovat s HD videa stejně.
Nové funkce
Camtasia Studio 8 je dodáván s nákladem nových funkcí. Některé z nich jsou téměř neviditelné, opravy chyb a do jiných více "pod kapotou" vychytávky. Jiní, jako například nové schopnosti seskupování položek na časové ose, bude vaše obrazovky a nahrávání zkušenosti mnohem více uživatelsky příjemný.
Dokonce víc, než to, že Camtasia Studio přidal spoustu nových výhod, které vám dá ještě více způsobů, jak udělat vaše videa jedinečný. Některé z nich patří schopnost aplikovat vizuální efekty na média na časové ose, schopnost přizpůsobit Vržený stín vzdálenost, směr, krytí a rozmazání a nových hranic, které nyní mohou být přidány do jakékoliv médium, později upravena tak, aby barvy a tloušťka vašeho výběru.
Ať už jste venku, aby screencasts nebo jen potřebujete přátelské a kompletní nástroj pro záznam videa, Camtasia Studio je skvělá volba pro téměř každého.
Poslední změny
Přidáno TSC 2 video kodeku pro možnost nahrávat větší rozměry a větší grafický obsah s vyšší frame rate
Přidána možnost mít neomezené multimediální stopy na časové ose, což umožňuje schopnost vrstva několik různých typů médií, včetně videa, grafiku, obrázky a další na sebe
Přidána možnost seskupování položek na časové ose
Přidána schopnost pohybovat se (živých) jakýkoli typ média na časové ose v průběhu času
Přidána možnost nastavit barvu pozadí plátno ze zadávacího rozměry dialogu
Přidána možnost změnit vizuální vlastnosti média na časové ose
Přidána možnost otočit všechna média podél X, Y, nebo Z osy a animovat rotaci v průběhu času
Přidána možnost změnit velikost veškerá média a animovat změnu velikosti v čase
Daleko více

Camtasia Studio Stáhnout