pondělí 26. května 2014

Ares Stáhnout

Ares je úspěšný P2P aplikace, která vám poskytne bezplatné, přímý přístup k obrovské komunitě sdílení souborů. Bittorrent a Gnutella byla velká jména v peer-to-peer (P2P) svět, dokud Ares přišel. To bylo vyčleněno z Gnutella v roce 2002 a od té doby vybudování silné a specializované základnu uživatelů.
Snadná Installtion a konfigurace
Instalace Ares trvá jen několik minut a rozhraní je natolik jednoduchý, že někdo bude cítit pohodlně s ním. Při spuštění Ares, to vám umožní automatické skenování počítače najít soubory, které by se chtěl podělit o síti. Začátečníci se ulevilo, když vím, že neexistuje žádná složitá konfigurace </ strong> proces - vše, co potřebujete udělat, je vybrat na kartu Hledat a zadejte název souboru, který chcete. Jakmile je zřejmé, poklepejte začít stahovat. Budete mít možnost kontrolovat pokrok v přenosu kartě. Poslední aktualizace přidává podporu bittorrent, otevření Ares až do zatížení nového obsahu.
Chat klienta
Máte-li rádi komunikaci s ostatními uživateli, klepněte na kartu Chat a připojte se k jedné z tisíců dostupných kanálů. Si můžete vyzvednout tipy, jak používat Ares lépe, zeptejte se soubory, které ostatním uživatelům doporučit nebo jen mluvit o svém životě obecně. Můžete dokonce vložit emotikony do vaší konverzace a udržovat si seznam svých oblíbených chatu kanálů.
Podrobné náhledy souborů
Ze všech P2P programy, pravděpodobně Ares nabízí nejširší obrazovku náhledu. Můžete nastavit, aby se vešly na obrazovku nebo upravit jej podle vašich preferencí. To je skvělý způsob, jak zajistit co stahujete ten správný film, nebo si žalobníček vrchol na vaše stažení.
Na rozdíl od WinMX nebo FileNavigator, další dva spin-off projektů Gnutella, Ares neklesla do neznáma a spojuje prosperující komunitu uživatelů. Nicméně, stejně staré problémy Zdá se, že vznikají. Podle mnoha Ares uživatelů aplikace trpí problémy s připojením, které ztěžují správně hledat pro soubor nebo úspěšně dokončit stahování. Jiní se obávají, že Ares je menší než síť celosvětově používané Gnutella a nenabízí tolik stahování zdrojů.
Závěr
Ares je ambiciózní projekt, a skutečnost, že stále stojí, zatímco eDonkey klesla je charakteristická jeho spolehlivosti. Díky silné komunity uživatelů, jednoduché rozhraní, velký náhled stránky a multichat služby, je to sdílení aplikace, která je stále silné. Ares P2P aplikace volbou pro všechny, koho zajímá sdílení souborů přes internet.
Poslední změny
Nejnovější verze podporují protokol BitTorrent a Shoutcast rádio stanic

Ares Stáhnout