pondělí 26. května 2014

Minecraft Stáhnout

Minecraft je kreativní sandbox hra, ve které si můžete vytvořit obrovské struktury a jeskyně hrát palců Je to zdánlivě jednoduchá hra budovy během dne a přežití v noci.
Vlastnosti
Váš svět ve Minecraft se náhodně vygeneruje, a vy se v zemi obklopené vodou, s hory, údolí, stromy a zvířata. Není jasné, co má dělat, kromě prozkoumat začít, ale jako slunce zapadá, monstra se objeví, kdo vás zabije. Přežití je možné v otevřené, takže budete muset postavit přístřeší schovat v za první noc. Zde je návod.
Hratelnost
Verze 1.0 má některé příjemné kosmetické změny, včetně balení textury HD, lepší osvětlení z pochodní a ještě hezčí západu a východu slunce! Hra launcher také vypadá lépe. Tam je nyní "Creative Mode", díky němuž se budete neporazitelní, vám dává neomezené zdroje, umožňuje létat, a rychle dopředu / dozadu! Tento režim je ideální pro hráče, kteří chtějí dostat dál a vybudovat cool věci, bez obav zůstat naživu.
Kvalita
Minecraft je stále vylepšována. Je to mozaikové grafiky, aby to jedinečný styl, a když tam bylo mnoho klony a kopie, nic se nevyrovná originálu. Mix průzkumu a tvorby v průběhu dne, a děsivou přežití v noci je nakažlivá.
Závěr
Minecraft je nádherně nápadité sandbox hra, která opravdu zaslouží titul, jak váš výtvor v něm je omezena pouze na vaší fantazii a čas!
Co je nového
Nová říše byla přidána do Minecraftu, což umožňuje rychlejší cestování přes obrovské světy. Nazývá podsvětí, připomíná peklo, a je plný tekoucí lávy a monstra. Můžete přistupovat pomocí Nether portály vyrobené z Obsidian jste vytěžené. Také při vytvoření nového Minecraft svět, nyní bude pestřejší, s "biomů" různé krajiny, stejně jako poušť, tundra a sníh. NPC (non charaktery hráče) se toulají vesnic, které mohou sloužit jako časné přístřešky pro vás v noci, když je najdete!
Poslední změny
Nový biom džungle
Přidáno oceloti
Přidáno kočky
Přidáno železné golemy
Nová AI pro davy
Tame vlci mohou mít štěňátka
Vesničanů bude mít děti, v případě, že je prostor v jejich vesnici
Nová mapa limit výšky (256 místo 128)
Novinky a bloky
Dveře byly aktualizovány tak, aby dvojité dveře lépe pracovat s Redstone
Přidáno vzácné kapky pro davy
Mnoho dalších drobných vylepšení a oprav

Minecraft Stáhnout