pondělí 26. května 2014

MSN Messenger Stáhnout

MSN Messenger byl možná největší pálkař světa softwaru IM nějakou dobu a tato aktualizace přidává řadu skvělých nových funkcí, jejichž cílem je, aby vaše chatování zážitek ještě lepší.

Vlastnosti

Přírůstky v programu MSN Messenger patří interaktivní videa konverzace nástroj, mrká - malé animace, které si můžete stáhnout a poslat na kamarády - a dynamické zobrazování obrázků, které změní emoce na základě emotikony odešlete.

Samozřejmě, že jsou všechny funkce, které jsme poznali (a ve většině případů, láska), stále umístěn v MSN Messenger 7.5, jako je nepřeberné množství smajlíků, schopnost kontrolovat a odesílat Hotmail přímo od klienta, a úhledný kontakty organizátor.

Použitelnost

Přestože MSN Messenger je verze se zlepšila video chat a obsahuje možnost posílat SMS zprávy, nemůžeme se ubránit pocitu, že Microsoft zaostává v oblasti technologií. Například Skype umožňuje provádět většinu věcí, které dělá MSN Messenger, stejně jako umožní vám volat a přijímat hovory PC telefon. Máte také letitý problém MSN převzetí svého klienta, protože je plný ještě více reklam a přívalem spojení do dalších částí portálu MSN.

přerušení

I když existuje mnoho MSN Messenger uživatelé, program cítí velmi zastaralé. To přijde jako žádné překvapení, že Microsoft se rozhodl zabít MSN Messenger a Windows Live Messenger a nahradit ji modernější a na funkce bohatý Skype.

MSN Messenger Stáhnout