pondělí 26. května 2014

Microsoft Office 2010 Stáhnout

Po představení je oficiálně zpět v červenci, Microsoft nyní vypustil finální verzi dlouho očekávaného Microsoft Office 2010.
Zkoušel jsem oba Technical Preview a beta verze uvolněna měsíci, a šťastně jsem našel spoustu nových funkcí a vylepšení v konečné verzi. Pro začátek, Microsoft Office 2010 Home and Business sada obsahuje pět aplikací, jmenovitě Word, Excel, PowerPoint, Outlook a OneNote. Pokud potřebujete vyzkoušet více aplikací sady Office, můžete vyzkoušet Microsoft Office 2010 Professional Plus místo.
Co se týče vzhledu, byly všechny aplikace Microsoft Office 2010 byl mírně upraven. Mají stále držet "pásky" rozhraní - v mnohem jasnější, téměř minimalistický styl - ale tlačítko Office byla přejmenována na "Soubor" a nyní ukazuje jiný panel. Nejen, že je přímý přístup ke všem dokumentů souvisejících úkolů, ale také ukazuje podrobné informace o dokumentu, který právě pracujete.
Odchod změny stranou, pravdou je, že Microsoft Office 2010 má skoro stejné vlastnosti jsme již viděli v technickém náhledu. Kontextové menu v aplikaci Word, například, se výrazně zlepšila, a umožňuje vidět změny v reálném čase, jak budete procházet různými možnostmi. Nyní můžete přidat videa do prezentací aplikace PowerPoint, odstranit nadbytečné zprávy z konverzací v aplikaci Outlook a vložte malé barevné grafy uvnitř buňky v Excelu. K dispozici jsou také nástroje, přeložit text, vzít a používat screenshoty, a aplikovat speciální efekty na obrázky, které používáte ve vašich dokumentech. A co víc, Microsoft Office 2010 nyní umožňuje ukládat vaše dokumenty na SkyDrive, a sdílet je on-line v pouhých dvou kliknutí.
Pokud jde o výkon, Microsoft Office 2010 se zdá být tak rychlý a nízké nároky na systémové prostředky, jako je technická náhledu. Je to významné zlepšení v době, kdy se vlastní aplikace trvat, než se spustí, a jak se chovají při práci na dokumentech.
Ve všech, Microsoft Office 2010 je vynikající balík se skvělými novými funkcemi, které usnadňují a pohodlnější používat, a také proměnit jej ještě více profesionální řešení pro každodenní pracovní úkoly.
Microsoft Office 2010 Home and Business umožňuje plně otestovat novou, dlouho očekávanou verzi světově nejpopulárnější kancelářský balík.
Microsoft Office 2010 podporuje následující formáty
DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, MDB, ACCDB, PUB, RTF, TXT, HTM, JPG, PNG, TIF, EMF, WMF, XML, VÚV, ODT, ODP, ODS, WMV, AVI, PDF
Poznámky
Potřebujete Live účet pro stahování Microsoft Office 2010 Home and Business Beta a získat platné sériové číslo to vyzkoušet.

Microsoft Office 2010 Stáhnout