pondělí 26. května 2014

VLC Media Player Stáhnout

Pokud chcete přehrávat video nebo hudební soubory v téměř jakémkoli formátu, VLC media player je asi odpověď.
Vlastnosti
Verze 2 ("Twoflower") přináší nové rozhraní, rychlejší dekódování, podpora více formátů a schopnost přehrávat HD a BluRay. Stále však zůstává nejstabilnější, flexibilní a lehký audio a video přehrávač kolem dnes. Zatímco ostatní média hráči budou hrát neobvyklé formáty po stažení kodek, nebo prostě odmítají hrát věci,
VLC media player zvládá spoustu formátů, z MPEG do FLV a RMBV souborů. Verze 2 je vidět některé důležité dodatky příliš, jako je podpora pro 10 bitové kódy plus vícevláknové dekódování H.264, MPEG-4/Xvid a WebM.
Užitečné také je fakt, že můžete použít VLC media player náhled soubory stahujete, protože hraje neúplné části video souborů. VLC media player není jen pro přehrávání videa nicméně. Nabízí také vynikající integraci s video kanál streaming služby jako Channels.com poskytne vám přístup ke kanálům, jako ESPN, Reuters a National Geographic. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši nebo CMD-klikněte na seznamu vyberte Služby Discovery a Channels.com.
Channels.com se pak objeví v VLC media player playlistu. Klikněte na něj odhalit různé kategorie dostupných kanálů. Klikněte na požadovanou kategorii a rozbalovacího seznamu všech dostupných kanálů se objeví v VLC media player. Stačí kliknout na kanál, který chcete sledovat a streaming by mělo začít téměř okamžitě.
Použitelnost
VLC media player má velký hotkey podporu a pokud budete mít čas se učit klávesové zkratky, takže jej lze ovládat bez dotyku myši. Pokud se díváte na DVD nebo video soubory přes to, že to není problém. Pro hudbu, kterou hraje více či méně libovolný soubor a má ekvalizér a playlist stvoření. VLC media player není tak intuitivní, jak iTunes jako manažer médií, ale je to mnohem pružnější hráč, pokud jde o formáty souborů. Můžete dokonce použít VLC převést vaše soubory a na vrcholu všech formátů a fyzických médií, že bude hrát, jsou podporovány mnoho streaming protokolů a karty pro digitalizaci TV.
VLC media player usnadňuje přidat titulky do video souborů taky - stačí přidat soubor SRT do složky, kde je veden vaše video, a to bude automaticky hrát s titulky.
Konečně rozhraní v VLC media player se poněkud zlepšila ve verzi 2, ačkoli to zůstane přísně funkční. Nicméně, můžete si stáhnout skiny zcela změnit VLC Media Player vzhled. Nabídce Předvolby je komplexní, aniž by byl ohromující, a tam je rozsáhlá dokumentace online.
Závěr
VLC Media Player je prostě nejlepší multimediální aplikace pro Windows a Mac. To hraje jen o něco, bezproblémová - co víc potřebujete?
Co je nového
Přepracování a oprav pro Mac OS X rozhraní
Fix PulseAudio počáteční synchronizace
Fix MKV, SWF, AIFF a titulky Demuxer pády
Překlady aktualizace a nové Welsh překlad
DVB-S doručovací systém detekce
Fix audio a video stopy výběr přes libVLC
Fix systém spánek problém v systému Mac OS X 10.5

VLC Media Player Stáhnout