pondělí 26. května 2014

Advanced SystemCare Stáhnout

Advanced SystemCare je volný, jednoduchý systém pro optimalizaci, které řeší nejčastější problémy s počítačem, jako jsou rozbité klíče registru, unesli nastavení, roztříštěné pevný disk nebo nevyžádané soubory, které se příliš mnoho místa. Advanced SystemCare obsahuje také nástroje pro zabezpečení, která dokáže detekovat a odstranit spyware, jakož i předcházení jakékoliv jiné nežádoucí prvky od vstupu do systému.

Rozhraní Advanced SystemCare může být trochu matoucí na prvním místě. Namísto standardního panelu nástrojů nebo systém menu, program zobrazí koule strukturu na levé straně panelu, který umožňuje přístup do čtyř hlavních částí: Úvod, což je souhrn programů je použití statistiky, udržovat Windows a diagnostikovat systém, který obsahovat Advanced SystemCare je hlavní nástroje pro skenování, opravy a optimalizovat počítač, a konečně Utilities, balení malých systémových nástrojů, které umožňují provádět drobné upevňovací úkoly, jako je defragging pevného disku, zálohování ovladačů, vyhledávání duplicitních souborů, nebo zjistit, které programy jsou nastaveny pro spuštění systému Windows.

Advanced SystemCare je překvapivě rychlé. Je to sotva trvá několik minut ve skenování a opravit váš systém, i když to může trvat trochu déle, když defragmentaci disku. V každém případě, Advanced SystemCare vždy vytvoří záložní kopii před kterým nic (stejně jako bod obnovení velmi prvním spuštění to), jen aby se na bezpečné straně.

Advanced SystemCare je snadný-k-použití, rychlý systém analyzátoru a optimalizátor, které řeší nejčastější problémy s počítačem a může váš počítač rychlejší a stabilnější.

Poslední změny

Přidáno počáteční podpora pro Windows 8

Přidána podpora pro Firefox 8.0 Beta1, Chrome 15,0 Beta, 16.0 Beta, KMPlayer 3.0, atd.

Vylepšené moduly pro "soukromí Sweep", "nevyžádané soubory Clean" a "Deep Registry Fix"

Vylepšené nástroje v "ToolBox"

Aktualizováno "IObit Uninstaller 2.0"

Stacionární chyby

Advanced SystemCare Stáhnout