pondělí 26. května 2014

Internet Explorer Stáhnout

Internet Explorer je nová edice velmi populárního Microsoft webovém prohlížeči. V návaznosti na úspěch předchozích vydáních IE s novými funkcemi a nový vzhled, Microsoft má velké naděje pro Internet Explorer.

První věc, kterou si všimnete, o Internet Explorer je přepracován rozhraní. Co nejvíce transparentní grafického stylu, k dispozici v systému Windows 7 a novějších verzích systému Windows Vista, IE 9 vypadá elegantní, inteligentní a jednodušší než kdy předtím. Stejně jako v prohlížeči Google Chrome, které panel Adresa a pole Hledat se spojili, aby vytvořili jednodušší a plynulejší uživatelské zkušenosti.

Mezi nové funkce zahrnuté v aplikaci Internet Explorer jsou lepší integrace s operačním systémem Windows a vážně posílenou bezpečnostní systém. IE rovněž umožňuje "pin" webové stránky na Superbar a umožňuje označovat své oblíbené webové stránky, jako "aplikace" ve vašem operačním systému. Pokud jde o bezpečnost, nové funkce Ochrana před sledováním a ActiveX filtrování funkce vám umožní blokovat určité stránky ve sledování pohybů on-line a vypnout ActiveX prvků na per-místa, resp. Nový Performance Advisor add-on identifikuje doplňky, které zpomalují Internet Explorer dolů (funkce nutně potřeboval v Mozilla Firefox).

Internet Explorer nabízí rovněž zlepšenou rychlost a výkon, stejně jako lepší dodržování webových standardů a nových technologií. IE slušnou podporu HTML 5 (nová generace médií bohatých webových stránek pomocí tohoto jazyka), a nyní dokončuje Acid 3 test s téměř dokonalé 95/100. Nové funkce, jako je oživení a závěsné Filtrování InPrivate poskytuje Internet Explorer stabilnější a bezpečnější brouzdání po webu, než většina ostatních prohlížečů.

Ve všech, nejnovější verze aplikace Windows Internet Explorer je rychlejší a hezčí než jeho předchůdci - a opravdu předhodí rukavici se svými konkurenty. Dejte si pozor: Prohlížeč Wars zrovna vzrušující znovu.

Internet Explorer Stáhnout