pondělí 26. května 2014

Windows Live Messenger Stáhnout

Nový Windows Live Messenger 2012 je dodáván jako součást Windows Live Essentials balení. Je to inkrementální vývoj přes Windows Live Messenger 2011, hledá téměř totožné, a zavádí několik změn.
Při instalaci Windows Live Messenger, budete mít možnost doinstalovat zbytek smečky Essentials, včetně pošty, spisovatel, Sync, společník, Family Safety, fotogalerie a Movie Maker.
Můžete si vybrat připojení Windows Live Messenger 2012 na sociálních sítích Facebook a LinkedIn, takže vaše aplikace Social Hub v systému Windows, pokud chcete. Facebook je stále mnohem jednodušší ve svém prohlížeči i když, a integrace do Windows Live Messenger 2012 je jen opravdu užitečné, pokud vaše Messenger kontakty jsou stále velmi aktivní a pro vás důležité.
Rozhraní je téměř beze změny, takže pokud jste byli spokojeni se změnami, které jsme viděli v roce 2011, není tu nic, aby se vám šťastnější! Když otevřete konverzaci, je zde nová Videohovor ikona a při příchozím videohovoru je nová plovoucí okno, podobně jako ve Skype. Elegantní rysem je možnost odpovědět bez zobrazování vašich videopřenos - nejsme vždy připraveni pro videohovor, po tom všem!
Windows Live Messenger 2012 není revoluce, mírně se zlepšující na jeho předchůdce. Je to ještě trochu nafouklý, a vzhledem k nedávné transformaci Hotmail je k Outlook.com, který se vyznačuje velkou kurýrní služby přímo z vašeho prohlížeče, mohlo by to být závěsy této ctihodné aplikace.
Windows Live Messenger Stáhnout