úterý 27. května 2014

Malwarebytes Anti-Malware Stáhnout

Malwarebytes Anti-Malware je seriózní, spolehlivé zabezpečení aplikace, která prohledá váš počítač pro případ ohrožení a malware.

Malwarebytes Anti-Malware definice jsou neustále aktualizovány, takže budete vždy plně chráněn. Aktualizace mohou zpomalit váš počítač na chvíli, ale je to samozřejmě stojí za to držet krok k dnešnímu dni. Můžete také povolit aktualizace stane automaticky, takže si můžete bez dostat se na jiné úkoly.

Co Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware nenabízí ochranu v reálném čase, ale můžete skenovat váš počítač kdykoli budete chtít. Existují dvě možnosti nastavení testu s free verzi - Úplné a rychlé. Pokud Malwarebytes zjistí infekci, bude vás upozorní a můžete se rozhodnout, jaká opatření je třeba přijmout - nebo nechat to dělat rozhodnutí sám. K dispozici je také Seznam ignorovaných funkce, takže program bude vědět, které soubory, pokud existuje, přeskočit. Program také blokuje známé rizikové webové stránky.

Jak se provede program?

Malwarebytes Anti-Malware je velmi pevný produkt. Obsahuje některé užitečné doplňky, jako je například integrace kontextové menu a zamčené mazání souborů nástroj s názvem FileASSASSIN (jako demoed ve videu výše). I tak si mít na paměti, spustit, pokud máte strach, infekci - chcete-li ochranu v reálném čase, budete muset zaplatit za Malwarebytes Anti-Malware licence.

Malwarebytes Anti-Malware Stáhnout