pondělí 26. května 2014

Need for Speed World Stáhnout

Need for Speed ​​World je nová on-line verze velmi populární série závodní hra. Je to masivně multiplayer Otevřený svět hry (MMO) RPG s levelování.

Obrovský otevřený svět

Need for Speed ​​World funkcí Palmont, město z Need For Speed ​​Carbon, a také Rockport od Most Wanted, který se spojí dělat obrovský svět k prozkoumání. Je tu noc / den, rotace, což je pocit, dynamičtější. Nejsou žádné chodce, a malý provoz. To znamená, že nebude přerušen příliš často, když závodí, ale aby Need For Speed ​​World cítit trochu života.

Auto Shopping

Vyberte si vůz z malého rozsahu nepříliš zajímavých vozů pro začátek, liek Toyota Corolla nebo Mitsubishi Eclipse, pak se potulovat po obrovské Need For Speed ​​World hledá pro závody. Ty mohou být více nebo single player, a dostat se do honičky s policajty. Vyhnout policii a pořadí v závodech vám zkušenostní body a peníze, které zase odemknout lepší auta, které si můžete koupit v Need for Speed ​​World showroomu.

Mods

Vaše automobily mohou být modifikovány samolepek, barvy a obtisky a power-ups může být vybrán a zakoupen s ve hře peníze. Need For Speed ​​World zdá docela stabilní, a to i se spoustou hráčů online. Když zadáte otevřeném světě nemůžete narazit do ostatních hráčů, nejen životní prostředí, a další provoz. On-line hráči mohou jen komandovat pokud zadáte závod. Auta v Need for Speed ​​World odpouštět, arkádový styl ovládání, který umožňuje povolení takové zábavné.

K dispozici je on-line chatu vedle závodění, a můžete přidat přátele a setkat se závodit s nimi. Graficky Need For Speed ​​World je v pořádku, ale vypadá o několik let. To však znamená, že nepotřebujete super počítač hrát hru!

celkově

Need for Speed ​​World je impozantní masivně multiplayer online závodní hra, a když to vypadá trochu základní je to opravdu hratelný.

Need for Speed World Stáhnout