úterý 27. května 2014

Glary Utilities Stáhnout

Při analýze softwarovou aplikaci, je třeba chválit své přednosti, ale také hledání možných nedostatků, že vývojáři mohou zlepšit v budoucích verzích. Nicméně, v případě Glary Utilities je to opravdu těžké najít něco, co se nám nelíbí.

Glary Utilities je vynikající nástrojů obsahuje několik systémových utilit, které vám umožní vyladit, opravit, optimalizovat a zlepšit výkon systému. Nástroje jsou vhodně rozděleny, takže můžete rychle najít, co hledáte: Disk Cleaner, Uninstall Manager, Memory Optimizer, File Shredder, duplikáty nálezce Dráhy Eraser ... jen o nějaké nástroje, které potřebujete.

Všechny nástroje obsažené v Utilities Glary jsou obecně velmi intuitivní a v případě, že důležité změny v systému (jako registru opravu nástroje) Glary Utilities vytvoří záložní kopii jako první.

Ne všechny nástroje obsažené v Utilities Glary zahrnují nastavení konfigurace, něco jsme nestihli v některých z nich, jako je například Disk Cleaner. Také bychom chtěli mít Firefox pomocníka stejným způsobem program zahrnuje Internet Explorer Assistant.
Glary Utilities Stáhnout