úterý 27. května 2014

XP Codec Pack Stáhnout

Pokud potřebujete jednoduchý, ale účinný Codec Pack pro váš systém XP, podívejte se na XP Codec Pack.

Uživatelé jsou velmi vybíravé, pokud jde o instalaci kodeků na svých počítačích - nikdo nechce zbytečně přidávány svůj systém zbytečných souborů a nástroje, které nebudou k ničemu, nebo způsobí jen problémy s kompatibilitou. Nebudete mít problém s XP Codec Pack. Tento kompaktní, snadno ovladatelné Codec Pack byl vždy Softonic první volba, kdykoli je potřeba nainstalovat kodeky nebo upgradovat na PC.

Proč? No, my jsme rádi, že XP Codec Pack se zaměřuje na nejvíce populárních formátů, a tak to není přetížen kodeky většina uživatelů bude používat jen stěží. Za druhé, je to snadná instalace a umožní vám vybrat si přesně to, co chcete, a to jak pro kodeků a nástrojů. Konečně, XP Codec Pack je neuvěřitelně stabilní a vysoce kompatibilní: Nikdy jsme neměli jediný problém s kodekem, protože jsme začali používat.

Samozřejmě, že to neznamená říci, že XP Codec Pack je perfektní. Existuje několik nedostatků, které by mělo být poukázal. Nejnáročnější uživatele jistě chybět širší škálu multimediálních formátů v XP Codec Pack, stejně jako další kodeky související nástroje, jako ty, které najdete v jiných kodeků.

XP Codec Pack je skvělou volbou pro ty, kteří nepotřebují obrovský výběr kodeků a raději jednodušší a bezproblémové kodek kit pro většinu populárních audio a video formátů.
XP Codec Pack Stáhnout