pondělí 26. května 2014

CCleaner Stáhnout

CCleaner je velmi efektivní a snadno použitelný nástroj, který čistí a optimalizuje počítač pro zajištění nejlepšího výkonu a svobody před škodlivým softwarem.
Krása zdarma ke stažení CCleaner je rychlost, při které se provádí různá vyšetření a opravy. Jeho hlavním cílem je vyčistit nepotřebné soubory z pevného disku a spuštění programu můžete vidět různé aspekty systému Windows, které můžete prohledávat a jasné. CCleaner bude také detekovat nainstalované aplikace, které mohou držet na soubory, které již nejsou žádné použití, jako je Google Earth historie nebo Flash Player konfigurací. Uninstaller je pravděpodobně mnohem užitečnější a silnější, než Windows vlastní odinstalační ačkoli používat opatrně! Pokud nevíte, co se týká vstupu v seznamu programů, nech to být, aby se na bezpečné straně, jinak byste mohli skončit-up odstranění nezbytné součásti.
Při instalaci CCleaner, bude se vás zeptá, zda chcete nainstalovat Google Chrome, jak dobře a jestli chcete použít CCleaner zachovat soubory cookie, které používáte pravidelně se přihlásit na webové stránky, bezpečnostních kontrol, atd.
Rozhraní CCleaner je velmi snadné se orientovat a před přijetím opatření, budete vždy požádáni o potvrzení, že jste si jisti, že o tom, co chcete dělat. Tam je užitečný nástroj Kontrola registru, které se rychle zkontrolovat jejich integritu, a nechat si opravit špatné položky po vytvoření zálohy. CCleaner je odinstalování a spuštění nástroje jsou velmi užitečné mít celkový a jednoduše přidat do použitelnost této velmi zaoblenou malou údržbu asistent.
Nejnovější verze CCleaner nyní přichází s pohonem stěračů. Pohon stěrače lze přistupovat v sekci Nástroje CCleaner a umožňuje zvolit, zda chcete vyčistit pouze volné místo, nebo celý disk pomocí tří úrovní síly - Ministerstvo obrany na úrovni tří-pass možnost, Národní bezpečnostní správa na úrovni sedmi- projít čištění nebo 35-pass Gutmann úrovni hluboké houštiny.
K dispozici je také lepší podpora pro čištění soubory zanechané Google Chrome a Internet Explorer 9. Webové aplikace, které používají HTML5 úložiště databáze jsou nyní také součástí v procesu čištění je CCleaner. Konečně, několik dalších systémových adresářů terčem pro čištění a CCleaner nyní podporuje 64 bitové počítače.
CCleaner je udržet váš počítač čistý snadné i pro začátečníky i odborníků. Je to malý, rychlý, komplexní a zdarma ke stažení - čištění se nyní!

CCleaner Stáhnout