pondělí 26. května 2014

Opera Stáhnout

Opera je internetový prohlížeč, který přišel dávno před velkými hitters jako Firefox a Chrome.
Přehled
Opera 12 udržuje obecný design a funkčnost vysoce ceněné Opera 11, ale přidává pohodlné vylepšené funkce, jako je téma, web cam přístupu a hardwarová akcelerace. Pokud jde o rozhraní, Opera 12 má o něco čistší GUI se zaměřením na webové stránky, místo tlačítek a menu. Celkově lze říci, Opera 12 je to obrovská změna oproti poslední verzi, ale to bylo lepší s některými pěknými novými funkcemi.
Inovace a rychlost
Velkou novinkou v poslední verzi Opery bylo rozšíření a zatímco výběr prohlížeče vylepšení je stále velmi omezené, při instalaci nebo odinstalování doplňků, nemusíte restartovat prohlížeč. Oni jsou také izolovaném prostoru, takže když jeden spadne, bude Váš prohlížeč není. Opera 12 běží stejně rychle, jako Google Chrome (developer tvrdí, že je to i rychleji) a renderovací engine byl vylepšený mírně nabídnout ještě rychlejší prohlížení webu.
Vizuální Karty a Tab Stacking je užitečné, pokud často mají otevřeno příliš mnoho, a tam jsou nyní vizuální gesta myší. Jedná se o dobře provedeny, a přístup podržením pravého tlačítka myši, která přináší až průsvitný vodítko myší gesta. To je skvělý úvod pro lidi, kteří nikdy nepoužívali gesta, a doufejme, že umožňuje větší využití v budoucnosti.
Ještě integrovaný poštovní klient, který pokračuje Opery posun směrem dělá vše, co potřebujete v jedné aplikaci. Nejnovější funkce nebo vylepšení poznámky jsou témata a web cam přístup. Nejpozoruhodnější zlepšení bylo do rychlých voleb, které místo toho, aby jednoduše umožňuje snadný přístup k vašim oblíbeným stránkám, nyní umožňuje vložit svůj Speed ​​Dial dynamické informace - jinými slovy, webové aplikace v opeře. Mezitím Heslo Synchronizace umožňuje synchronizovat hesla po strojů a zařízení - jen přihlášení k účtu a Opera se postará o zbytek. Tam také byli některé HTML5 vylepšení pro vývojáře, jako je Session historie, navigace a soubor W3C API.
Závěry
Opera 12 je definitivní zlepšení Opera 11 i když nejsou změny revoluční. Nicméně, pokud hledáte novém okně prohlížeče, toto je pravděpodobně nejvíce inovativní v současné době na trhu, a je dobře stojí za instalaci.
Poslední změny
DSK-379264 Povolit SPDY ve výchozím nastavení Opera Turbo
DSK-376350 Nastavení jako výchozí prohlížeč na Windows 8
CORE-49278 plátno globalAlpha zaokrouhlování otázky
CORE-49302 Speed ​​Dial na Facebook zablokován Ghostery (URL filtr Konflikty mezi rozšíření)
DSK-379258 balík nekontroluje správnou verzi knihovny glibc
CORE-49298 vkládání textu s následujícími rozřádkovaný dá stříška na nesprávném místě
DSK-377280 Datum sloupec není dostatečně široký v poště
DSK-378043 Kliknutím na 'Compose' s složce vybrané kontakty nepřidá celou složku "do" oblasti již

Opera Stáhnout