úterý 27. května 2014

DVD Shrink Stáhnout

DVD Shrink komprimuje vaše DVD pro úsporu místa při zálohování je.

DVD Shrink můžete snadno vytvořit záložní kopie média vlastní. Dokonce i když jste nikdy nepoužívali zálohovací software, zjistíte, DVD Shrink poměrně jednoduché a přímočaré. Navíc, to funguje s většinou DVD, a to díky vestavěné dekódovací algoritmy.

Použití DVD Shrink je jednoduchá: vložte DVD, které chcete zálohovat a otevřete jej v programu. Uvidíte strukturu DVD na levé straně a zároveň budou moci prohlédnout jakoukoli část DVD ve vloženém přehrávači. Chcete-li zálohovat celou věc, stačí kliknout na Backup!

Pokud chcete vybrat určité části a vytvořit zcela novou kompilaci, musíte trefit Re-autor tlačítka. DVD Shrink algoritmus komprimuje audio a video soubory, které pak mohou být uloženy nebo vypálit na jednovrstvé DVD. To znamená, že můžete uložit více médií v menším prostoru - a to buď na jeden nebo dva vrstvy hořlavý DVD.

DVD Shrink uloží všechny záložní soubory na pevném disku - takže se ujistěte, že máte dostatek místa. Pak můžete použít váš oblíbený DVD vypalovací nástroj uložit vše na disk.

DVD Shrink je skvělý program pro úsporu místa, pokud jde o zálohování médií.

DVD Shrink Stáhnout