pondělí 26. května 2014

Adobe Photoshop Stáhnout

Adobe Photoshop CS6 je stabilní verze průmyslu standardní editor obrázků s některými zajímavými novými funkcemi.
Pravděpodobně nejpozoruhodnější novinkou je obsah Aware nástroj, který umožňuje editaci Photoshop "inteligentnější" a je tu nový design a zjednodušené rozhraní. Kromě toho, že základní funkce pro střih videa byla přidána poprvé.
Při prvním otevření Adobe Photoshop CS6, Nejnápadnější věc je vylepšené barevné uživatelské rozhraní. Nicméně, pokud se vám nelíbí nový vzhled, můžete se vrátit ke staré šedé rozhraní přes Preferences - rozhraní. Kromě toho však existují některé užitečné nové funkce.
Obsah Aware
Obsah Aware inteligentně přesune vybrané objekty a nastavuje podle toho je s pozadím nebo okolních předmětů. To vám umožní jednoduše přetáhněte objekty ve Photoshopu mnohem snadněji, aniž by museli přizpůsobit pozadí. Nelíbí se postavení osoby v obraze? Jen přesunout na jinou pozici okamžitě a na pozadí se automaticky přizpůsobí.
Editace videa
Adobe Photoshop CS6 přináší úpravy videa do Photoshopu poprvé. Jeho integrovaný se všemi tradičních nástrojů Photoshopu, který je velmi silný, pokud jde o retušování scény, nastavení barev a filtračních kompletů atd. To také umožňuje přidávat zvukové stopy i když to není příliš pokročilé jinak.
Most prohlížeč souborů a Mini Bridge
Adobe Photoshop CS6 nabízí mnohem výkonnější prohlížeč souborů, který umožňuje třídit a spravovat obrázky podle konkrétní metadata. Plně integrovaný prohlížeč souborů s náhledy miniatur fotografií rychle a otevírá jim okamžitě pro snadnější vedení knihovny.
Adobe Photoshop CS6 přináší některé zajímavé nové funkce, které tento výkonný software pro úpravu fotografií. Zvláště zajímavý je obsah Aware funkce, která umožňuje retušování a manipulaci s fotografií neuvěřitelně snadné.

Adobe Photoshop Stáhnout