pondělí 26. května 2014

WinRAR Stáhnout

WinRAR komprese souborů aplikace, která je musíte mít v každém současném PC nástrojů.

Tato aplikace zahrnuje nejen podporu pro extrakci prakticky jakýkoli druh formátu pro kompresi souborů, ale také snižuje velikost souborů a běží na téměř všechny verze systému Windows, z 98 na Windows 7.

Někteří budou tvrdit, že WinRAR není tak rychlý, jak soupeř WinZip při kompresi souborů. Pokud však jde o malý časový rozdíl, WinRAR ponechává si s podstatně menším archivovaného souboru na konci procesu. A co víc, aplikace vám umožní ukládat soubory do obou. Zip. RAR formáty, trsy možností pro urychlení komprese doby a snížení velikosti souborů.

Ačkoli mnoho nováčků by se daly vypnout pouhým škálu funkcí a nastavení v WinRAR, rozhraní netrvá dlouho zvyknout. Pokud jste opravdu stále přilepená existuje jednoduchý průvodce systém, který vás provede procesem extrahování nebo kompresi. To vše přispívá, aby WinRAR spolehlivý nástroj, který funguje lépe než jakýkoli jiný nástroj ve své třídě.

Se může pochlubit více možností komprese, vyšší kompresní poměr a menší velikosti souboru než WinZip, WinRAR je nyní nesporným lídrem na trhu v kompresi souborů.

Poslední změny

Opravené chyby:

WinRAR neukládali NTFS "stlačený" atribut při vytváření RAR archivy

WinRAR havaroval v režimu příkazového řádku, pokud @ filelist parametr byl přítomen a "filelist" neexistoval. Tato chyba ovlivnila pouze WinRAR.exe, ne RAR.exe

if-x * \ somefolder \ * vyloučení maska ​​byl zadán při archivaci a pokud název aktuální složky obsažené "somefolder", WinRAR vyloučit všechny soubory a zastavil vytvoření archivu

GUI samorozbalovací archivy nefungovalo prostředí předinstalace systému Windows (Windows PE)

WinRAR podporuje následující formáty

RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, gzip, UUE, ISO, BZIP2, Z, 7-Zip

WinRAR Stáhnout