pondělí 26. května 2014

Media Player Classic Stáhnout

Když chci sledovat videa na mém PC jsem vždy hledají lehký, jednoduchý k použití přehrávače. Media Player Classic homecinema pak je přesně ten druh aplikace se mi líbí.
Tento jednoduchý, ale plně vybavený přehrávač videa je založen na původním Media Player Classic, skvělý open source Windows multimediální přehrávač. Krátce poté, co developer tohoto původního projektu přestal pracovat na tom, jiná skupina vývojářů začal kódování nový hráč s rozšířenou funkčností, když se snaží současně zachovat podstatu původního programu.
V důsledku toho, Media Player Classic homecinema udržuje naprosto stejný vzhled jako jeho předchůdce, což je opravdu snadné použití - i když jste nikdy nepoužívali Media Player Classic předtím. To také udržuje stejné skvělé vlastnosti původní nabídl hráče, to je, schopnost přehrávat DVD, podpora titulků a další. Jo, a nejlepší ze všech, že nevyžaduje instalaci.
Kromě původních prvků, Media Player Classic homecinema také vám umožní vychutnat si nové zajímavé funkce, jako například další video kodeky (především H.264 a VC-1), lepší integrace s Windows Vista (včetně speciální 64-bitové verze), několik chyb a zranitelnosti opravy a možnost odstranit trhání z vašich video souborů, ale bohužel jsem se přijít na to, jak používat tuto poslední funkci.
Pokud jste Media Player Classic uživatel, budete milovat tento přepracované verzi svého oblíbeného přehrávače. A pokud nejste, je to o čase začnete tento skvělý program.
Poslední změny
Lepší UTF8 podpora WebUI
Kapitola ukazatele seekbar
Lepší DVD a PSG (BD) sub manipulace
Změnil výchozí maximální titulky rozlišení na "plochu"
Media Player Classic homecinema podporuje následující formáty
WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, vosk, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT

Media Player Classic Stáhnout