pondělí 26. května 2014

Recuva Stáhnout

Recuva je extrémně uživatelsky příjemný nástroj pro obnovení souborů.

Mazání souborů náhodou je něco, co se stává častěji, než si myslíte, bez ohledu na to, jak počítačově gramotní jste. To je důvod, proč je to vždy dobré mít nástroj, jako je Recuva. S Recuva (vyslovováno jako "obnovit"), můžete obnovit soubory, které byly omylem odstraněny z počítače, USB flash disk, MP3 přehrávač, nebo dokonce paměťovou kartu z fotoaparátu.

Velmi užitečná Recovery Wizard všechny dohady z hledání souborů. Jediné, co musíte udělat, je vybrat, že typ souboru, který chcete obnovit (fotky, e-maily, videa, atd.), a tam, kde je pravděpodobné, že bude (Koš na paměťové karty, atd.). Jakmile je hotové Recuva, uvidíte seznam se všemi využitelné soubory, které můžete třídit několika způsoby, nebo vyhledávání pomocí přizpůsobitelné filtru nástroj. Poté jednoduše vyberte soubory, které chcete obnovit, a jste připraveni jít.

Samozřejmě Recuva je jen softwarový nástroj, a nemůže dělat zázraky. Čím dříve budete program používat po smazání souborů, tím větší šanci máte obnovovat je. Také se snaží jejich uložení na jinou jednotku: zlepšuje úspěch procento.

Pokud jste omylem smazali nějaké důležité soubory, nevyšiluj: zkuste Recuva a budete pravděpodobně moci obnovit!

Poslední změny

Přidán obsah hledání určitého textu v odstraněných souborů

Přidáno regulární výraz odpovídající na filtr

Předběžná podpora pro Windows 8

Vylepšená podpora pro BartPE (přidány nové vytvoření složky)

Pevné filtr rozbalovací zvýraznění vydání

Lepší využití komprimovaných souborů z disků s nestandardní velikostí clusteru

Mnoho drobných vylepšení uživatelského rozhraní

Recuva Stáhnout