pondělí 26. května 2014

Microsoft Office Word Viewer Stáhnout

Microsoft Office Word Viewer je šikovný nástroj, který umožňuje zobrazit nebo vytisknout dokument Microsoft Word, rychle, bez nutnosti instalace sady Microsoft Office v plném rozsahu.

Po jednoduché procesu instalace, spusťte aplikaci Microsoft Office Word Viewer a jste prezentovány s otevřeným oknem File dialogu. Pamatujte si: nelze vytvořit, změnit nebo uložit libovolný dokument v aplikaci Microsoft Office Word Viewer. Vyberte vybraný soubor (prohlížeč podporuje DOCX soubory pomocí převodníku, stejně jako starší DOC a dalších formátů).

Po otevření dokumentu, uvidíte, že aplikace Microsoft Office Word Viewer zobrazí stejně, jako by v původní aplikaci Microsoft Word, pouze bez jakýchkoli nástrojů pro úpravy. To znamená, že můžete vidět redakční poznámky a změny, pokud byly sledovány v dokumentu. Navíc můžete získat přístup k souboru vlastností okno, které bude zobrazovat statistiky a informace o autorství, spolu s dalšími detaily.

I když nelze exportovat nebo uložit jakýkoliv dokument z aplikace Microsoft Office Word Viewer, vy máte dvě možnosti pro získání kopie textu. Můžete buď vytisknout dokument (který funguje stejně dobře jako tisk z plné verze aplikace Word), a vy jste také možnost kopírovat text a vložit do jiné aplikace.

Ve všech, Microsoft Office Word Viewer 2007 je malý a užitečný ke stažení zdarma pro prohlížení dokumentů Microsoft Word. I když to nemá editační funkce, to vám umožní číst dokumenty z libovolné verze aplikace Microsoft Word s lehkostí.

Poznámky

Kompatibilní s dokumenty vytvořenými v aplikaci Microsoft Office Word 2007, Microsoft Word 2003, Microsoft Word 2002, Microsoft Word 2000, Microsoft Word 97

Microsoft Office Word Viewer Stáhnout