pondělí 26. května 2014

Microsoft Office 2014 Stáhnout

Microsoft Office 2014 je sada kancelářských aplikací, které vám pomohou zlepšit způsob práce.
Co je nového v sadě Office 2014?
Microsoft Office 2014 je v žádném případě revoluční aktualizaci úctyhodný kancelářský balík, ale toto je první verze sady Microsoft Office, který má dobrou integraci cloud a touch-přátelské rozhraní.
SkyDrive bude páteří systému Microsoft Office 2014. Nastavení, dokumenty, šablony, a dokonce i vlastní uživatelské slovníky vše bude synchronizovat do cloudu, takže budete mít konzistentní Office zkušenosti na jakémkoli zařízení, ať jste kdekoliv.
K dispozici jsou také nové sociální funkce jsou v aplikaci Microsoft Office 2014, včetně automatického obrázku dovážející ze služeb, jako je Facebook a Flickr. Snadnější sdílení také přináší jednodušší spolupráci. Uživatelé nyní mohou mít multi-person video konference při editaci jednoho dokumentu.
Co dostanete dovnitř Office 2014
PowerPoint 2014
Microsoft držel rozhraní s pásem karet (milovat, nebo nenávidět) v aplikaci PowerPoint 2014, ale to je nyní ve výchozím nastavení skryta na okno verzi RT sady Microsoft Office 2014. Můžete vyvolat stuhu s kohoutkem na tlačítko. Páska může být také skryté na stolním provedení s jednoduchým dvojitým kliknutím.
PowerPoint bude také plnou podporu stylusu, aby se předvádění prezentací jednodušší. Uživatelé mohou komentovat své snímky okamžitě. K dispozici je také skvělé nové funkce, kde moderátor může mít poznámky na jeho nebo její obrazovce, ale pouze hlavní snímek otevřít na publikum obrazovce.
Outlook 2014
Outlook 2014 přijímá Metro-rozhraní ve stylu také, ale se spoustou nových funkcí také. Za prvé, Aero Peek, rys, který byl poprvé představen v systému Windows 7, dělá jeho cestu do aplikace Outlook. S Aero Peek, mohou nyní uživatelé rychle vznášet se nad jejich kontakty, kalendář, úkoly a nebo mají plně manipulovatelné pop-up displeji.
Jeden z více působivé vlastnosti, která byla integrována do aplikace Outlook 2014, je jeho schopnost inteligentně naznačují, události a schůzky. Aplikace Outlook bude zjistit, kdy někdo chce vytvořit událost hledají místa, čas a konkrétní klíčová slova. To je přidání události do kalendáře mnohem jednodušší.
V neposlední řadě, Microsoft také oznámil, výkonné nástroje pro vývojáře vytvářet pluginy pro aplikaci Outlook. Oni demoed plně interaktivní mapu Bing v těle e-mailu, aniž by museli skočit do prohlížeče.
Word 2014
Word 2014 neobdrželi tolik generální opravy, ale Microsoft tvrdě pracovali na leštění to. Nastavení, defaults, šablony a uživatelské slovníky vše bude synchronizovat mezi každou verzi aplikace Word, takže budete mít jedno jednotné uživatelské zkušenosti s aplikací na každém z vašich zařízení. Je tu nový režim čtení, která formátuje vaše dokumenty se dotek příjemný jako stránky knihy. Videa z YouTube lze nyní vložit přímo do dokumentu.
Aplikace OneNote 2014
OneNote byla vždy vynikající psaní poznámek aplikace a tato nejnovější verze není výjimkou. Uživatelé mohou importovat obrázky, videa a komentovat všechny tyto věci v rámci aplikace. Microsoft demoed svou novou "radiální menu" dotykového přátelské editaci. Podržte a kruhové menu vyskočí. Přetažením prstu, co chcete, a možnost pustit. Toto rozhraní je intuitivní a výkonné, neboť uživatelům umožňuje měnit písma, barvy a formátování během několika sekund. Bohužel, toto menu se zobrazuje jen dotek byl vystupoval v náhledu aplikace OneNote MX aplikace.
Excel 2014
Microsoft konečně přiznal, jak složité je Excel pro průměrného uživatele. Excel 2014 je ještě bude mocným nástrojem pro analýzu dat, ale Microsoft se snažili zjednodušit procesy napříč aplikace. Uživatelé mají nyní přístup k menu, které preforem "rychlou analýzu" pro svá data, a to pouhým výběrem volby z menu. Excel se dívá na data a nabízí nejlepší řešení pro prezentaci nebo organizaci to.
Problémy s instalací
Instalace sady Microsoft Office 2014, může být trochu bolesti na Windows 7. The Office 2014 Náhled ke stažení jako soubor s obrázkem, který bude třeba vypálit na disk, nebo budete potřebovat disk virtualizační nástroje jako DAEMON Tools vytvořit a připojit obraz. Windows 8 uživatelé nebudou muset starat o to, jak operační systém zahrnuje diskovou virtualizační nástroj.
Problémy s kompatibilitou
Microsoft Office 2014 vytváří krásný ekosystém pro ty, kteří již používají svůj kancelářský balík, ale to nemusí stačit nalákat uživatele z jiných služeb nebo aplikací, které jsou zdarma. Microsoft také oznámil, že Microsoft Office 2014 bude pouze kompatibilní s Windows 7 a Windows 8. XP a Vista uživatelé budou ponechány na holičkách.
Závěr
Zatímco Microsoft Office 2014 obdržel nějaké pěkné aktualizace, není nic revolučního, který byl oznámen. Microsoft hrál catch-up hry s Microsoft Office 2014, udávající Office Suite mnoho rysů jeho konkurenti, jako Disk Google a Apple Mail musely na chvíli.
Celkově lze říci, Microsoft Office 2014 nabízí některé obrovské zlepšení oproti jeho předchozí verze s velkým mrakem a dotykové funkce, ale to nemusí stačit, když řeknu, jako král kancelářských balíků.

Microsoft Office 2014 Stáhnout