pondělí 26. května 2014

Microsoft Excel 2010 Stáhnout

Microsoft Excel 2010 je nejnovější verze oblíbeného tabulkového procesoru.

S tabulkovým sdílení, aplikace Microsoft Excel je ideální způsob, jak sdílet, správu a analýzu informací. Tato verze aplikace Microsoft Excel došlo ke zlepšení přístupu plošně, z čistší rozhraní pro lepší použitelnost.Páska-jako rozhraní, vyvolal polemiku, když byl poprvé představen, ale je to mnohem jednodušší navigaci pro začátečníky, protože nyní můžete vidět všechny možnosti, místo toho, aby je ukryt v menu.

To ovšem neznamená, že žaloba je již nějakou jednodušší se naučit používat. Microsoft Excel je stále trochu zastrašující pro začátečníky, ale naštěstí přichází s hromadou šablon, které pomáhají uživatelům lépe zpracovat na to. Jeden z nejlepších nových funkcí, které přichází s umožňuje obnovit tabulky jste omylem zavřené. V důsledku toho je nyní mnohem jednodušší opravit chybné kroky. Grafy a grafika můžete přidat do tabulek jsou také mnohem lepší.

Sdílení dat je velmi snadné, protože můžete používat aplikace Microsoft Excel Web App, která umožňuje jakoukoliv pozvaní lidé, zobrazit nebo upravovat tabulky. Existují dokonce i mobilní verze, takže můžete přistupovat k tabulkám na cestách.

Microsoft Excel nastavuje standard tabulkového procesoru. Je dodáván jako součást sady Microsoft Office 2010, který zahrnuje i další přední aplikace, jako je Microsoft Word a PowerPoint. Je to neuvěřitelně silný, a zatímco tam je hodně co učit, aby co nejvíce z ní bude někdo schopen produkovat velmi atraktivní prezentace s daty, které vstupují do tabulek aplikace Excel.

Microsoft Excel 2010 je pro mnoho lidí při práci, a není lepší tabulkový procesor k dispozici.

Poznámky

Zkušební verze aplikace Excel budou staženy jako součást sady Office 2010 proces a vyžaduje bezplatnou účet Windows Live

Microsoft Excel 2010 Stáhnout