pondělí 26. května 2014

Virtual DJ Stáhnout

Virtual DJ je kompletní hudební míchání aplikace pro váš desktop, což vám hodit vaše vinyl gramofon na laptop.
Vypadá jako klasický DJ set-up, s míchadlem a dvě paluby, bude Virtual DJ okamžitě přístupné DJs a nováčci podobní.
Vlastnosti
Chcete-li začít, jednoduše otevřete svou hudební knihovnu, a přetáhněte soubory do paluby Virtual DJ je. Je tu pult BPM, které vám pomohou posoudit přechody mezi skladbami a vizuální vlna displej také přispívá k tágo do vaší hudby.
Můžete ochutnat a smyčky živých skladeb, přidat efekty, a tam je velmi přirozený pocit poškrábání režimu. Pro dobrodružné, tam je hodně, co můžete přidat do svého mixu s Virtual DJ.
Použitelnost
Nastavení hladiny akustického tlaku a měnit basy a výšky jsou opravdu snadné. Pokud nechcete starat o své přechody, stiskněte tlačítko automatické mixované a nechat Virtual DJ dělat všechnu práci za vás. Být upozorněni však, že výsledky jsou velmi smíšené.
Kvalita
Podpora pro nahrávání mixu je také k dispozici, což je skvělý způsob, jak se učit, což vám umožní analyzovat své chyby a úspěchy s aplikací. To také znamená, že můžete nahrávat mixy pro své přátele! Směsi mohou být zaznamenány ve formátu MP3, vypálit na CD, nebo dokonce streamované internetové rádio. Virtual DJ je možné nastavit tak, aby používal dvě zvukové karty, pokud je máte.
Virtual DJ je přístupný pro začátečníky i nabitý funkcemi navíc. Nevýhodou tohoto softwaru je, že drží moc na to, co fyzický DJ instalace - ostatní programy nabízejí čtyři paluby a další uživatelsky přívětivé rozhraní - malá kolečka mohou být skvělé pro prsty, ale jsou menší spotřeba na obrazovce.
Závěr
V celku, Virtual DJ je solidní, tradiční vypadající aplikace. Můžete předvést svůj vlastní mix, aniž byste museli nosit drahé a neskladné zařízení.

Virtual DJ Stáhnout