pondělí 26. května 2014

Adobe Reader Stáhnout

Adobe Reader XI (Adobe Reader 11) je bezesporu standardní aplikace potřebné pro prohlížení souborů PDF v systému Windows.

Adobe Reader existuje již více než deset let a prošel různými vývojem během této doby. Jedním z důsledků je to, že se stále více naloženo s plug-inů a rozšíření, což znamená, že je to stále kritizováno jako nafouklý a pomalé.

Pravda o rychlosti Adobe Reader

Je pravda, do určité míry, že další plug-iny a rozšíření vám mohou dělat Adobe běžet pomaleji. Adobe Reader je stále PDF reader, který má co nabídnout i když. Díky nejnovější verzi aplikace Adobe Reader, Adobe se řeší některé z otázek rychlosti a nároky na paměť se zlepšila důsledně průběhu vývoje Adobe Reader XI.

Rozhraní a stand-out funkce

Tato verze programu Adobe Reader je nejen o něco rychlejší, ale také zobrazuje jasnější, jednodušší rozhraní, které usnadňuje používání. Adobe Reader XI stále nabízí klasické nástroje z předchozích verzí (Zoom, Výběr textu, snímků a čtení nahlas), ale nyní je také obnovené funkce, jako je schopnost zanechat komentář jako poznámek.Nová funkce najdete v aplikaci Adobe Reader X je Sdílejte nástroj, pomocí kterého můžete snadno sdílet dokument e-mailem nebo prostřednictvím služby Adobe SendNow.

Vestavěné bezpečnostní opatření

Pokud jste se obávají bezpečnostních otázkách v programu Adobe Reader, nebojte se: Adobe Reader XI je pravděpodobně nejbezpečnější verze, které byly vydány, a to díky nové chráněném režimu, než zatížení obrázků, kód a 3D objektů ve speciální oblasti paměti, odděleně od systému .

Adobe Reader XI je nepochybně důležité aktualizace v historii této populární čtečky PDF - základní nástroj otevřít, číst a tisknout dokumenty PDF.

Poslední změny

Nejnovější vydání. Jedná se o pravidelná čtvrtletní aktualizace, která poskytuje zabezpečení snižující závažnost rizika, vylepšení funkcí a opravy chyb

Adobe Reader Stáhnout