úterý 27. května 2014

TeamSpeak Stáhnout

Při hraní multiplayer online hry, které obvykle potřebují komunikovat s přáteli z různých důvodů: navrhnout strategii pro další útok, nebo jen pobavit, relaxační povídání při zabíjení nepřátel nemilosrdně.
Mnohé hry mají chatu nástroj, který umožňuje výměnu zpráv s ostatními hráči, ale psát větu a zároveň se snaží zůstat naživu ve hře může být opravdu nepříjemné.
Jediným řešením pak je pomocí hlasové komunikace. Je to jednodušší, rychlejší a mnohem pohodlnější než psaní zpráv na malém okně chatu.
A jeden z nejlepších možností pro hlasovou komunikaci v multiplayer online her je TeamSpeak.
TeamSpeak je kus softwaru, který je dodáván ve dvou aplikací, z nichž jeden lze použít jako server a druhý jako klient.
Proto můžete mít svůj vlastní soukromý TeamSpeak nainstalován server doma, která vám umožní mluvit s přáteli a zároveň s nimi hrát v naprosto soukromé bezpečným způsobem.
Jako správce serveru na TeamSpeak, máte právo vytvářet a odstraňovat uživatelské účty, nastavit různá oprávnění pro každou z nich, zakázat nějaký daný uživatel nebo chránit heslem přístup k serveru, abychom zmínili alespoň některé.
Co se týče TeamSpeak je klientská aplikace, je to velmi snadné použití. Stačí zadat požadované datové připojení (server adresa, přezdívka a heslo v případě potřeby) a je hotovo.
Můžete buď zadat IP adresu vašeho vlastního serveru nebo použít některý ze stovek veřejných TeamSpeak serverů k dispozici na internetu, které můžete pohodlně procházet přímo z vašeho klienta.
Oba TeamSpeak server a klient mají jednoduchý, přímočarý design, který, upřímně řečeno, by se mohlo zlepšit hodně. Rozhraní programu je prostě příliš jednoduchý: holé okno bez grafických prvků vůbec a zcela schematických menu, které si myslíte, bylo něco vynecháno.
TeamSpeak zůstane minimalizovaný v systémové liště a používá málo systémových zdrojů. Hlasová kvalita je výborná. Také najdete několik zajímavých nastavení TeamSpeak menu konfigurace, jako je možnost upravit jeho využití šířky pásma nebo možnost aktivovat mikrofon pouze tehdy, když budete mluvit, i když to může být trochu složitější nastavit na první pohled.
Netřeba dodávat, že můžete použít s jakýmkoliv TeamSpeak on-line hře budete hrát, protože je to zcela nezávislé aplikace. Takže příště potkáte své přátele online hry, zapomenout na chaotický písemných rozhovorů přímo ve středu rozhodující bitvě a přejít na TeamSpeak.

TeamSpeak Stáhnout