úterý 27. května 2014

Euro Truck Simulator Stáhnout

Euro Truck Simulator je přesně to, co se říká, že je řízení nákladních aut simulátor, který umožňuje zasílat zatížení celého evropského kontinentu, a to prostřednictvím sítí dálnic.

Kontinentální Truckers

Tento trenažéru vám dává za volantem silného vozu a svěřuje vám několik různých misí. Euro Truck Simulator je činnost spočívá v přijímání náklad z jednoho místa na druhé a dostávají zaplaceno za dodávky. Úspora dost peněz, budete nakonec moci koupit lepší a rychlejší auta, aby mohli pracovat a vydělat více peněz.

Zjistil jsem, Hlavní myšlenkou Euro Truck Simulator je zcela originální. Jsme zvyklí na auta, motorky a dokonce i letadlo jízdní simulátory, ale ne tak moc až po nákladní vozy. Také hra má vynikající, vysoce realistická grafika.

Potřeba spánku?

Tak daleko, tak dobrý. Problém je, že Euro Truck Simulator stává nudná poměrně snadno. nevím, jestli to bylo kvůli opakující se zvuk motoru, pomalost mého řízení nebo nedostatek skutečnou akci, jsem se začal cítit ospalý krátce po zahájení přehrávání. Možná, kdyby si mohli hrát svou vlastní hudbu na vozíku rádia nebo dostat se do některé více akce tím, že poskytuje nelegální věci a občas pronásledují policajti by Euro Truck Simulator být více vzrušující. Také se mi nelíbilo, že nemohu zvolit UK jako výchozí zemi pro mou kariéru jako řidič kamionu! Je velmi podobná německé Truck Simulator a UK Truck Simulator

Euro Truck Simulator je docela originální hra s vynikající grafikou, zejména, ale nuda docela snadno.

Euro Truck Simulator Stáhnout